Bu kadar tartismanin ne anlami varki? Kanama vs yada erken dogum riski yada doktorun ongordugu bir problem varsa elbette gidilir. Ama onun disinda bebek gorecegim diye her hafta gidilmez su sikintili gunlerde. Ki doktorlarda dogumu yaklasmislarin disinda bir sorun olmadan zirt pirt cagirmiyor yani durumun ciddiyetinin farkinda olanlar diyeyim. Sahsen benim doktorum oyle. İkili test icin gittim bakti bir sorun yok bayram sonu geleceksin bir sorun olmadigi surece dedi. Kendinde anormal birsey farkettigin anda ara konusalim dedi. Yani bunun uzerine daha neden tartisip birbirinize hakaret ediyorsunuz anlamis degilim. Herkes ozgur giden gitsin gitmeyen gitmesin ben sahsen markete dahi gitmiyorum cunku inanin bu mesele aaa kaptim oksurdum gecti degil. İnsanlarin ne sartlarda oldugunu gozumuzle gorseydik boyle rahat konusmazdik.ki olen gebelerde var cocuguyla birlikte gpnulen kocaelideki anneyi unutamiyorum.Nasil atlatacagimizi bilmiyoruz kumar oynamak cok yanlis bence. Hepinizin saglikli gebelik gecirmenizi dilerim. Yani ozet olarak sorun varsa onlem alip gidersin yoksada zirt pirt zevk icin gitmezsin gidende riski goze almis demektir.