Zlhb Minikpatiler 31 deyım 11 kg aldım benim doktorum bile 30 kilo almış şu pandemide en son takacağımız şey olsun kilo boşverin veririz elbette
Esinymn Minikpatiler keşke bende daha uzun olsaydım diyorum canım ama benim de boy öyle çok uzun değil ki kilo da hiç yakışmıyor malesef🥺
nesli-34 Nesliyy ben 46 kiloyum 4 aylik olucam yarin daha hic kilo almadim 😁😁 bende cok korkuyorum almaktan 🤭🤭
Saglikanne Nesliyy Kesinlikle doğru ilk gebelikte 45 le hamile kaldım 70 kilo ile doğurdum 1 yıl içinde eski halime döndüm şimdi yine hamileyim 11 kilo almışım 24 haftalik
Nesliyy nesli-34 masallah ama al ya o kadar zayifsan ciksin göbüş biraz o kiloyla korkma cok almazsın bence 😊😊 bende kilolu hamile kaldim 70 kg 34 haftalik olduk 5 kg aldim toplamda bu zamana kadar. 😲😲 ben daha cok korkuyom.
Handesiir nesli-34 ben de 4 aylığım canım.karnım doğru çıkmadı ve bu beni korkutuyor.sende de öyle mi
nesli-34 Nesliyy gobegim var cikmis ☺ ama tabi bitek ben bakinca fark edebiliyorum bunu 🤭 sende cok almamissin aslinda bide benim boy 1.60 kisayim cok kilo alirim top gibi olurum diyede korkuyorum yalan yok 😁
Handesiir htc-92 canım bende senin gibi zayıfım.4 aylık hamileyim ama karnım çok az belli oluyor ve üzülüyorum
htc-92 Handesiir hiç üzülme bebeğim benim en öyleydi 6. Aydan sonra patlama yaşıyorsun nefes alamıyorsun 😁 ben şuan 7.5 aylığım sumo güreşçisi gibiyim😝