1Anne_ Ozg3457 ben canım istedikçe yiyorum cnm ama inşallah başlık yüzüne linç yemezsin 😁@NisaMomy demi
Mom9272 Ozg3457 bacım lütfen böyle başlık açmayın artık aklımıza gelmeyen şeyi aklımıza düşürüyorsunuz ama bu haktır yiyecek yazmak zor değil başlığa ama
NisaMomy 1Anne_ ayy evet tatlım ya şimdi gelir ay canım çekticiler🤣🤣 ayıptır söylemesi ben de her gün nerdeyse yiyorum 😊afıyet olsun ye gitsin hasta olma sadece @Ozg3457
Ozg3457 Sormamdaki amaç internette çok farklı şeyler yazıyordu ? Bu yüzden sordum amacım kimsenin aklına düşürmek değildi diğer postlarada baktım herkes yazmış diye sormak istedim yani kapalı mı yiyorsunuz açık mı çünkü kapalılarda katkı maddesi var diye duydum Teacherella snm_ Mom9272
Teacherella Ozg3457 canım yiyiyorum ne zararı olacak zaten ama şimdi biri görüp canı istese marketler de kapalı gerek var mıydı bu soruya
Ozg3457 Mom9272 yani çok fazla kullanmadığım için diğer postlardada konuşulun ca sormak istedim kusura bakmayın yeniden çokta fazla bilmiyorum etilketleme falan o yüzden
Mom9272 Ozg3457 ben daha yemedm canım bilgimde yok ama canın istıyorsa ye bence aşırı olmadıktan sonra sıkıntı olmaz
Ozg3457 Hafta da bir yemekten bir şey olmaz umarım aslında kalsiyum falan var diyorlar faydalı diyorlar ama kapalı olan tek kişilik cornetto falan gibilerinde çok katkı maddesi yazıyor o yüzden :/