Gamze8001 Berrycan yok canım liste hiç yapmadım toplamda kızımın kıyafeti 20 tane patikli patiksiz tulum ve alt üst pijama takımı yetiyor bana bide yaza gircegimiz için çok kıyafet almadım zaten çogu büyük geliyor 03 olmasına ragmen hastane çantamda kızıma dogdugunda giydirmek için Bi takım ayriyetten 3 takım koydum kalın ve ince baddaniye koydum emzik biberon bez ıslak mendil alt açma örtüsü ve 3 tane mendil koydum yettide arttı diyebilirim benim için ise 2 yazlık pijama takımı 2 uzun kollu pijama takımı 3 atlet 3 kilot ve südyen koydum ama ben südyen kullanmadım takmadım bebegi hep emzirdigim için hastaneden çıkarken kullandım kiloda kullanmadım çünkü 10 lu depent koydum çok rahat sürekli idrarın geliyor ve yetilemedigin oluyor veya anlamıyorsun akıp gidiyor Pet bardak koydum 10 tane neskafe koydum 15 tane ve kahve makinamı sezeryan oldugum için yarımsaat bir kahve içtim çünkü canm aklıma gelenler bunlar kuzum
Berrycan Gamze8001 cok cok teşekkür ederim. Hemen not alıyorumm bunları :) Kahve ne işe yarıyor bilmediğim için soruyorum 🙈
Erdeminannesi0219 003342 aynen sancıyla gittim doktora henüz kanala girmemişti bebek haftamı da doldurmuştum biraz da kiloluydu bizim tosuncuk kasılmalarımda artmıştı doktor dedi geleceği yok bu paşanın istersen alalım bizde tamam dedik hemen aldılar ameliyata zaten normal Dogum istemiyordum ben biraz da bahanem oldu 😬ne oldu ne bitti anlamadık çok
demet56bungl Myszky keske benimde dogumumum hemen gelse benim de ilk korku yok.aksine cok.heycanliyim bebegimi kucagima alicagim icin insallah sende rahat bi dogum gecirirsjn
Gamze8001 Berrycan canım sezeryan da baş agrısı falan yapmıyor benim agrılarım bile iyi geliyordu dogumdan sonra 1 hafta kadar içtım hem idrara çıkarıyor narkozu atmana yardımcı oluyor canım ama normali bilmiyorum canm
Kbr-8086 Benimde 6 Mayıs sabah 7.30 da doğumum akşam 12 den sonra birsey yiyip içmeden gel dedi doktorum ,benimde ilk doğumum ve korku sardı Rabbim hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin herkese
ozlem_1990 Benim de 3cm acilma var dedi gecen pazartesi. Hala normal oldugu icin sancimin artmasini bekliyorum doğumun başlamasını