Nurerdgn Anneoldum anladim canim Allahim hayirli saglikli sekilde buyutmeni nasip etsin yavrunu bizde tecrubesiz oldugumuz icin panik olduk ama doktor sorun yok demis gondermis cok sukur
Nurerdgn MerveYildirim cok sukur canim senim adjna sevindim arkadasimi da yollamis eve doktor cok sukur simdilik bi sikinti yokmus biz tabii tecrubesiz oldugumuz ivin biraz panik olduk Allah hepimizi korktugumuzdan uzak etsin
GlahBilgiliPelit Nurerdgn arkadasının durumu nasıl cnm? En azından 34 haftaya bile getirse kar.. ama korkmasın 31 hafta çok çok riskli hafta değil ben 26 . Haftada neredeyse doğurucaktım 🙁 ipne ilaç vs suan 34 e kdr geldik şükür.. ama açılmam yoktu.
Nurerdgn GlahBilgiliPelit sagol ilgilendigin icin canim Allah razi olsun cok sukur durumu iyi sorun yok demis doktor 1 gun hastanede kaldi da cikardilar simdi durumu da iyi insaallah hepimizin bebisleri zamaninda gelir Allahim esirgesin
Nurerdgn Funda17 sagol canim zaten dualarimiz var cok şükür gercekten Rabbim yardim ediyo her zorlukla beraber bir kolaylik nasip ediyo Allah hepimizin yardimcisi olsun insaallah