Alyam Nurerdgn sıcağa yakın suda oturmak açılma kesin yapıyomus canım bol bol otur imkanın varsa suda merdiven in çık hurma ye inşallah bı an önce hayırlısıyla gelir sancin da sağlıklı kucağına alırsın
Busraaytac Nurerdgn korkmayın benim 30. Haftamda iki cm açılmam vardı açılmayı durdurucu iğne ciğer geliştiriciler ve 4 hafta istirahatten sonra 37de kucağıma aldım kızımı şimdi ikinci hamileliğim ve 20. Haftada dikiş attılar şuan 22+3teyim dua sabır herşeyin üstünden gelir
Nurerdgn Busraaytac tabii ki canim Rabbim buyuk insaallah bisey olmaz Allahim seninde yardimcin olsun canim saglikla vaktinde alirsin insallah bebegini
Svcnn Nurerdgn 3 cm acilmayla 3 hafta bekledim 36 ya ulastk cok sukur korkmayin ilaclarla durduruyorlar
Svcnn Nurerdgn 3 cm aciklik ve 100 lere ulasan dogum sancm vardi 33+1 iken ve bebek bas asagi duruyordu dogum pozisyonu almsti hemen ciger gelistrci ignelrm vuruldu sonra sukur dogumu durdurabildiler 3 hafta bekledi
Nurerdgn Svcnn cok sukur canim maasallah Allahim yavrunu hayırlı sağlıklı güle güle buyutmek nasip etsin insaalah arkadasimin doğumunu da durdurabilirler insaallah bi sikinti yasamaz o da
MerveYildirim Canim 26. Haftada 1 cm acilmam var dediler su an 34.haftadayim hic bir sorunum yok . Oylece kaldi daha fazla acilma olmadı . Sıkıntı etme insaallah biaey olmaz . Ayrica bebegin daha doner cok erken surekli pozisyon degistirir
Nurerdgn MerveYildirim ben degik arkadasima demislerdi 1cm acilma olmus bebek donmus diye bizde endiselendik simdi iyi cok sukur ❤
MerveYildirim Oozge hic bisey yapmadilar , 1 parmak acilmadan hic biaey olmaz dedi doktorum gercektende oyle hic bisey olmadi allaha sukur , 35. Haftaya giricem daha ne sancim var ne dogum belirtisi
Oozge MerveYildirim Dktor bana son kontrolde dış tarafta bişiy yok ama içerde biraz açıklık var dedi. İstersen gözetim altında tutalım dedi ama hastahane çok yakın olduğu için yatış istemedim. Çok da korkuyorum birşey olacak diye o yüzden sormak istedim size. Teşekkür ederim cwp werdiğiniz için 😊
MerveYildirim Nurerdgn bugun gittim doktora , alttan muayene etti ama sorun yok dedi , bebisin bası assagıda ama zamanini doldurursun diyor doktor . Haftasinda dogar sorunsuz bebegin dedi
Nurerdgn MerveYildirim cok sukur canim senim adjna sevindim arkadasimi da yollamis eve doktor cok sukur simdilik bi sikinti yokmus biz tabii tecrubesiz oldugumuz ivin biraz panik olduk Allah hepimizi korktugumuzdan uzak etsin