Zsnbr Wonderanne haklısın canm Bian dedm ptesiye kdar tutaym doktora soraym ona göre ama tutmasam daha iyi sanırım
Zsnbr Masaltugba canım ilk gebeliğimde 18 kasımda 1218 20 kasımda 2500 çıktı kürtajla sonuçlandı tabi ama bugün. İlk defa kan Verdm 300 çıktı
Elif1070 Zsnbr değerler erken döllenme geç döllenmi gbi faktörlerden farklı cıkabılır öncekıyle kıyaslamayın artıyormu önemli olan o
minikos Cicilibicili Zsnbr ayy kızlar aynı zamanlarımız bende pazartesi artışa baktırmaya gidicem inşaAllah hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alırızzzz 🌸
Zsnbr Cicilibicili @minikos ayyy Allah hepimizin yardımcısı olsn en güzel haberler almak dileğiyle. Cidden haber verelim ama birbirimize ❤️🤲🏻🤲🏻
Duygu21 İlk defa yaptırdım hamile olduğumu düşünmüyodum oruçtan diyodum mide bulantısı felan ama hamileymişim 😇
minikos Duygu21 valla canım beta ne kadar doğru tahmin oluyo bilmiyorum inan bende daha yeni hamileyim tablodan bakıp yorum yaptım ☺️ Amin inşaAllah herkese nasip olsun 🤲🏻 Kontrole gitmedin mi sen
minikos Cicilibicili Zsnbr @Deletedmom191 kızlarrr keseyi gördüm çok şükür sağlıklı gebelik Allahın izniyle darısı kalp atışlarınaaa 😍