Kocfi Dün gece aniden gelen bir sancım oldu lavaboya gittim sumugumsu kanli bir sıvı geldi bir iki saat sonrada sancılarım başladı gece sancıdan uyuyamadım şimdi ise arada sancım geliyor düzene girmedi bir türlü artı suyumda gelmedi ne yapabilirim
Melekkannesi Kocfi kuzum illa su gelecek diye bi durum yok nişanın gelmiş sancıları aralığını kontrol et sıklasrsa hemen acile git yatısın yapılır açılmana bakarlar
Derininannesii Kocfi aynı durumdayız bekliyorum ama sancılar sıklaşmadı her zamanki kasılmalar var sadece post açtım kimse cvp vermiyor 🤦🏻♀️
poyrazsmom_ Kocfi nişanınız gelmiş acile giderseniz açıklığınıza falan bakılıp yatışınız yapılabilir ama sancılar düzene girsin öyle gidiyim diyosanızda siz bilirsiniz illa suyun gelmesine gerek yok ben yerinizde olsam biraz daha sancım şiddetlenene kadar bekler öyle giderdim 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Kocfi Bende sancı var ama çok düzensiz evde daha rahat sancı çekerim sonlara doğru giderim dedim ama maalesef bir düzene girmedi bazen 5 dakika bazen bir saat sürüyor arası bide ayaktayken sıkıntı yok uzanır uzanmaz kasılıyorum uykusuzluktan perisanim
Derininannesii Aynı gece sancıdan uyuyamadım uzanmaya oturmaya korkuyorum ayaktayım. 10 dk da bir gibi ama çok da düzenli değil bakalım
Kocfi Derininannesii sıcak suyla duş al dediler kaç defadır duşa girdim sürekli yürü dediler hiç oturmadım evin içinde attığım turun hesabı yok hurma ye dediler onura yaptım ama bir türlü düzene girmedi
Derininannesii Kocfi 40+0 benimde hurma temizlik yürüyüş hepsini yaptım bekleyelim dua edelim birbirimize 🙏🏻
Kocfi Bir ara uzanayım dedim bir kramp apar topar kalktim eşim uyumaya çalış diyor oturarak mi uyuyayım olmuyor uzanamiyorum
Kocfi poyrazsmom_ bende onu istiyorum sancı düzene girse gidecem ama bir türlü düzene girmedi evde her imkan var yere bile atabilirim kendini hastanede şartlar kisitli
Wonderanne Kocfi sancılar 1 saatten fazla 5dakikada bir 1 dakikadan uzun sürerse doğum başlamış oluyor ama siz her ihtimale karşı sancılar 10 dkya bir olunca gidin hastaneye Allah kurtarsın insaAllah 🥰🌸
Wonderanne Kocfi o zaman daha vakit var birkaç gün de sürebilir bir hafta 10 günde takip etmeye devam et sen yine de kaç haftalık tam olarak
Merveikratanem Kocfi Derininannesii kurban olduğum allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın 🤲🤲🤲
Kocfi fatos0202 hastanelerin durumu belli heryer hastalık kaynıyor ne kadar az temas o kadar iyi diye düşünüyorum
Merveikratanem Kocfi bencede ev daha ben geçen enfeksiyondan 3 yattım bir hafta daha yatacaktım imza attıp çıktım hem evde sancını daha rahat karşılarsın nstde yatarak karşılamak daha zor olur bence ev daha iyi hem rahatlık hem sağlık konusunda