Deletedmom05 Ebruucum Tabiki kesinlikle Sizinki de bi hayli pahalı. Masayı neden dert ediyorsun ki hastanede oluyor
Sevgikarakassen Bende yapicam o günlere gelebilirsek inşallah 😍 elim yatkın suse püsebiraz araştırdım hediye seçenekleri falan hepsini kendim yapicam 31.haftalıgim ufaktan başladım almaya bence hevesin varsa kimseyi dinleme elinden geldiği kadar yapmaya çalış 😊
Deletedmom05 Sevgikarakassen Canım teşekkür ederim kesinlkle organizasyon tutmasam bile yapicam bi sekilde😍😍
Tgb Deletedmom05 bende yaptim bir iki bisey ben abartiyi sevmiyorum ki turkiyede yazik o paraya 1 gun kaliniyor ben yurtdisindayim 3 gun kalacagim lna ragmen oyle abartli oda istemem ben sadece cikolatasini kokulu sisesini masayi kapatmak icin kagidini kapi susunu bir iki de seker cikolata ikramlik o kadar hatta bebegin yatagina kendim tutu yaptim severek yaptim acebami diyorum onada abartlimi diye dusunuyorum balon felan dahi almadim bu kadar yeterli bence birde insanin kendi ugrasarak yaptiginin mutlulugu parayla alinan seylerin mutlulugu gibi olmuyor yapabiliyorsan sen yap derim 😊
Deletedmom05 Tgb Canım yurtdışı için değer 3 gece😁😁 kesin yapardım. Burada dediğin gibi 1 gece oluyor ve yüksek mevlâya bencede gerek yok. Elimden geleni yapicam 😍
Arya92 Deletedmom05 hayır sadece haci şerif çikolata kapı süsü ve takı yastığı.diger şeyleri gereksiz görüyorum
Gzd Deletedmom05 750 çokmuş cnm, biz kumaş aldık, süsleri oda da olucak herşeyi kendimiz aldık toplam 300 anca tutmuştur
Marguerite Deletedmom05 kendin yap canım istersen bende ufaktan süslemek istiyorm fiyonk yaptm bebek yatagına hoşgeldn bebeğim yazısı aldım şerbet ve çikolata dağıtmak istiyorm masaya koycam bde belki tuzlu kurabye dolu gözksün die 😂 kapı süsü bde. Kendimde magnet yaptm kokulu taştan hediyelk gelenler için umarm istediğimz gibi yapablrz herşeyi o an pank olursam götğrmeyi unuturum die korkyrm hazırladklarımı😂ya bemm ramazana denk geliyo bide sanırım nasl olck ikramlk bilemedm gelen olmazsa die korkyrm😂😂😅sizn ne kdr var doğuma 🙂
Marguerite Deletedmom05 canım brde takı yastıgınıda kendin yapabilirsn ben bir yastıga prens tacı aldım boncuklu varya onu yapıştırdm bide fiyonk diktim süsledim hoş oldu. Kız bebekse prenses tacı yapablirsn çiçeklerle süsleyeblrsn çok cici olur 🙃
Deletedmom05 Marguerite Canım takı yastığı hastane çıkışı iicinde set almıştım var yani. Erkek bu arada
Sevgikarakassen Deletedmom05 istanbuldaysan eminönü ne gitsen bile hazır o kadar çok şey var ki çok daha ucuza yapabilirsin canım 😍
Tgb Deletedmom05 aynn o yuzden diyorumki sen yine 750 tl gibi paradan bahsediyorsun bazen goruyorum ben sok 1 gunluk icin 1000 1500 nedir yazik gunah o paraya bebisinize harcayin 😊
Sedaby Deletedmom05 bende onceleri cok hevesleniyodum. Ama riskli gebelik geciriyorum bebegime bisy olsa susu pusu gorecek halim kalmaz diye vazgectim. Birde agrim sizim varken kimsenin muhabbetini cekemem. Gelen gitmez oturu kalir foto fln cekilmek isterler. Wallahi mantiksiz geliyo birde cok fahis fiyatlar. Kapi susu ok ama digerleri gereksiz oyle boyle bir gece icin degmez bence
firdevs Merak ettim kızlar bebekleriniz için herşeyin en iyisini en güzelini yapıyorsunuz ne mutlu 🤗❤ Akika kurbanı da kesmeyi düşünüyormusunuz?