Deletedmom05 canım bende çok meraklıyım böyle şeylere ama bir gün yada iki gün kalacağın bi yere büyüj bir organizasyon yaptırmak abartı oluyor ben mesela kapı süsü ismine özel,takı yastığı ismine özel,hastane çıkışı özel nakışlı,masa içinde evde üçlü jardinyerim gümüş renk masa örtüsü olarak payetli gümüş renk kumaş alıcam sebil alıcam lohusa serbeti icin ve tuafiyeden renkli cicekler alip susleyecegim yine mikadan kucul kadehler alacagim lohusa serbeti icin birde haci seriften cikolata yaptiracagim,lokom alabilirsin guzel kurdanlara batirarak renkli sekler olabilir masaua hepsi cuzi miktarda gramda seyler bunlar,hediye olaraktan yakınlarıma kokulu taş yapticagim uygun fiyatli bide matbaa var burda oda uygun fiyatli hosgeldin ve bebegimin ismi yazan bi poster dusunuyorum masanin hemen ust duvarina annemde bebegin besigi icin fiyonk ve benim yatacagim yatagin basina fiyonk yapicak hastane yatagima duz renk bi nevresim alacagim ki bebisim olursa tac takimi alirim foto cekerken uyumlu olur beni yanlis anlamayin anneler ilk gebeliğim hevesliyim hepsini kendi seciminle yapabilirsin organizasyon sirkeyi tutmana gerek yok bence senin fikrin tabi ben söz masami kendim yaptim cok begenildi,bazi hastaneler geceden suslemeye izin veriyolar eger sezaryan mesela kuzenimde oyleydi ama normal dogum ise hastaneye yatisin yapilinca annen teyzen yada arkadasin guvendigin biri yapabilir basit seyler icinde kalmasin sende yap biseyler saglikli mustmutlu gunler canım 😇💗🙏🏼