3461 nur_nurr Aslında kız gec kendını bellı eder derlerdi ama benım bastan beri kız doguyordu içime erkenden gösterdi kendini🙈
Gamzedngdn nur_nurr tesadüf olabilir ama bende hep ekşiciyim en başından beri 14 haftada %70 kız dedi doktorum bir ara acaba erkek mi dedi ama kızım geliyor kesin olarak 😄 32 haftalık olduk 🤲🎀🥰
Sissmomm Busra221 @Busra221#yaa 😯🙃 bu tarz olayları çok okudum duydum benimde 12. Haftada erkek dedi doktor önümüzdeki ay detaylıya giricem bakalım erkek erken belli olur diyorlar ama demek belli olmayabiliyor öncelikle sağlıklı olsunlarda önemli değil 😊 💕
Yeni_bebek Zeynno ay 8 sallan bana doktor erkek dedi hep hatta akşam sabah doğurcam sanki 38+4 um ama benimnicime kız doğuyor bakalım ne olarak gelecek minik yavrum
Nokta nur_nurr benim değişti ama kız dedıgınde 11+6ydı erkek dedgınde 13+6 . Yani seninki artık baya büyük değişecegını sanmam bilinir yani genelde 16 haftalık bebek
ae3535 Nokta bizimde 11+4 kiz dedi bakalim degismez umarim😇 doktorumuz bana emin gibi geldi yoksa tereddutlu konusurdu dimi
Aysegulkk998 nur_nurr 12 de kız dendi Çin takviminden tut tahmin yapan herkes kız dedi burda da kaç kişi tahminde kız dedi 19 olduk erkek olduğunu öğrendik daha kesin belli olmaz canım yani
Neslihankk nur_nurr 4 sene once 6.ayıma kadar doktor hep cinsiyete kiz dedi 7. Ayda Erkek dedi Büyük bi şok olmuştu tabi 🤗 simdi 7 haftalık hamileyim bakalim bu sefer renkli ultrasyonda girmeden emin olmiycam en iyisi renkli ultrasyon :)
Sblyns_ nur_nurr bana 12 haftada kesin kız dedi 14. Haftamda da erkek dedi şimdi detaylı ultrasonu beklıyorum bakalım nolucak 🤷♀️