nur_nurr Kızlar 16. haftada doktorumuz kıza benziyor şuan biraz daha büyüsün öyle bakalım net dedi salıya randevum var 19 haftalık olcaz sizce tahmini değişir mi yoksa kız olarak kalır mı? Birde hamileliğimin başından beri ekşi yedim hep
Mucizemsinseenn nur_nurr ben hep ekşi yedim tatliyka hiç aram olmadı 14. Haftada kız dedi kız dogdu 😂 iyi ki de kızım olmuş prensesim benim :)
tugbaayaz Bende hamileliğimin başından beri hep acı ekşi tuzlu şeyler yedim 12 ve 13 te doktorumuz Kıza benzetti 16 da kesin erkek dedi ben yinede bi emin olamadım detaylıyı bekledim detaylıdada doktor erkek deyince artık emin oldum o şekilde
nur_nurr tugbaayaz size çok erken tahminde bulunmuş , bana 16da bile net bisey demedi o yüzden acaba olabilir mi diye düşündüm
Yeni_bebek Zeynno ay bana da bi baksanız merak ettim doğurcam nerdeyse ama son adet 06.08.2019 doğum tarihi de 22.01.1988
Aysegul0308 Zeynno bir de bana bakar mısınız kız dendi son adet tarihi 1 Aralık benim doğum tarihim 21. 09.1991
tugbaayaz nur_nurr aynen 16 da aslında netleşmesi lazımdı belki bebeğin duruş pozisyonundan dolayı tam emin olamamış olabilir doktorun
Sissmomm Busra221 @Busra221#yaa 😯🙃 bu tarz olayları çok okudum duydum benimde 12. Haftada erkek dedi doktor önümüzdeki ay detaylıya giricem bakalım erkek erken belli olur diyorlar ama demek belli olmayabiliyor öncelikle sağlıklı olsunlarda önemli değil 😊 💕
Halimehacin Busra221 15. Haftamda (geçen hafta) banada %95 erkek dedi ve sizdeki gbi pipisini gösterip o şekilde ultrasyon resmi bile var :) ay acaba değişir mi benimde ☺️
Miryem Zeynno merhaba canım 27 temmuz 2019 son adet 28eylül 1982 doğum tarihi daha bebek doğmadı halamın ama hala içinde erkek var kız dediler ona da bi bakar mısın
nur_nurr Mucizemsinseenn bende tatlıdan uzak durdum hep hiç canım istemedi hep ekşi tuzlu olsun yeterdi benim için :)
Ceydadede Mucizemsinseenn benimde o şekilde ekşi istedim hep bugün 11+4 te %90 kız dedi erken söyledi değişmez umarım 😊
3461 nur_nurr Aslında kız gec kendını bellı eder derlerdi ama benım bastan beri kız doguyordu içime erkenden gösterdi kendini🙈
Neslihankk nur_nurr 4 sene once 6.ayıma kadar doktor hep cinsiyete kiz dedi 7. Ayda Erkek dedi Büyük bi şok olmuştu tabi 🤗 simdi 7 haftalık hamileyim bakalim bu sefer renkli ultrasyonda girmeden emin olmiycam en iyisi renkli ultrasyon :)