YcelMlayimYldrm Momsbaby evet cnm devlette kolay kolay sezeryana almıyorlar mis normal doğuma engel yoksa sen istesem de yapmiyorlarmis bende öyle duydum
Momsbaby YcelMlayimYldrm demi hepsi aynı o zaman anlasıldı bize samsun yolu göründü devletle hic uğrasmaya gerek yok
PelinK YcelMlayimYldrm Pervin için çok sert bi kadın diyorlar ama burda da bir doktorun olsun ne olur ne olmaz birde özel hastaneye gittiğimizi gördükleri için sistemden ilgilenmiyorlar
YcelMlayimYldrm PelinK evet sert birisi yüzüme bile bakmadı muayne için gttgmde konuşurken insan karşısındakinin yüzüne bakar. Ben kendini beğenmiş buldum biraz blki iyi bir doktordur ama
YcelMlayimYldrm Momsbaby Samsun a da gdebilrsin Çorum a da bn Çorum a gdyrm samsun dan daha yakın çünkü.bi de doktoru önerdikleri için oraya gdyrm
YaseminErol PelinK ben Samsunluyum İzmit’te çalışıyordum geçen yaza kadar. Evlenip buraya geldim hemen de çocuk yapıverdim☺
PelinK YcelMlayimYldrm İstanbul’da neredeydin canım bende buralıyım ama orada yaşıyordum eşimin işi Burda diye geri döndüm
Momsbaby kizlar bide gülbin yildiran diye bir doktor varmis devlette degil ama o demi ozel yeri var diye duymustum bi bilgisi olan varmi ?
Eebbrruu Momsbaby ben gittim ona canım. Gülbin yıldıran. İyi bi dktr güzel ilgileniyor tavsiye ederim
imera_fera123 Momsbaby YcelMlayimYldrm PelinK Peri’han ki ben Gülbin Yıldırana gidiyorum. Siz neden gitme diyorsunuz? Fikrinize ihtiyacım var.