YcelMlayimYldrm PelinK ben varım.amasya li deglm ama Amasya da yaşıyorum 🙂 şu an bu postu görünce nasıl mutlu oldum anlatamam 🙂
Momsbaby PelinK amasyayada yapsalar medicana gibi bi hastane valla millet samsuna gitmekten kurtulur ☺ sagol canim onerdigin doktorlar icin buyuk ihtimal dediklerine giderim 😇
PelinK Momsbaby Amasya’ya öyle bir hastane gelene kadar biz gelinlerimizi ya da kızlarımızı anca götürürüz 😂😂
PelinK Bu Arada kızlar tanışıp buluşabiliriz hep beraber sadece İnstagram Hesabım var pelin_tongal ekleyebilirsiniz ☺☺
PelinK Momsbaby tabi ki ya burdaki doktorlar pek ilgilenmiyor demiyorlar ki şunu ye şunu iç şunu içme Allah’a emanet gidiyoruz
Momsbaby PelinK ya işte bende ondan korkuyodum devlettekiler hep boyle ilgisizmi olur ya sanki bedava calisiyolar
YcelMlayimYldrm PelinK siz burda gidiyorsunuz sanırım doktora benim doktorum Çorum da. Malum 32 haftalık olduk ara ara sancilarim oluyor artık acil bir durumda burda acile gtsem ilgilenirler mı az çok taniyosunzdur doktorları 🙂
PelinK YcelMlayimYldrm ben hem Burda hem de Samsun’da gidiyorum canım. Git ya ilgilenmek zorundalar dışarıdan geldim de yeni tanışındım de hiç bişi olmaz
YcelMlayimYldrm Momsbaby ilgisizler canım malesef çünkü çok kalabalık oluyor çok hastaları var o yüzden doğru düzgün ilgilenmiyorlar başlarından saviyolar tabiki hepsi öyle değildir ama geneli oyle