Ay-se-tufnk Esraminnak 😂zor valla doğum ben saglik personeliyim zaten düşünün yanu ebe olan arkdslrm bile sezeryan yaptilar o sanciyi cekemeyiz dediler şahit oldum cok zor herkes kolay diyor ama kiminin kolay kiminin zor geciyor herkesin bünyesi farkli
Esraminnak Ay-se-tufnk evet ya. 😔😍 Tamamen şans meselesi galiba. Bazıları da normal doğum sancı çekiyor sonra sezeryan oluyor ya o çok kotü 😥
Ela2020 Melikekrtc1 ben geçen hafta gittim ama doğum için tarih falan konuşmadık haftaya 35 de kontrole gel dedi sadece ☺️
Melikekrtc1 Ela2020 Bende haftaya gidicem o zaman ayarlicaz ama sezeryan olursa o aralar alırım dedi canım Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 Biraz ağrılarım var benim dün acildeydim ama bişey yok dediler ne erken doğum nede başka bişey 🤷♀️
Ela2020 Melikekrtc1 arada bende de sancı giriyor nefesim kesiliyor valla normal yapacak olsam nasıl dayanacam bu acının beterine diyorum😀
SedaSevval10 Seydatufan bende adalat kullanıyorum günde 3 tane sizin tam olarak şikayetiniz neydi kaç haftalıksınız
Ftmrmzn Esraminnak kontrolum pazartesi ama ben nst isticem karnım cok toplanıyo dedigim gibi ağrılarım var bakalım ne cıkıcak 😊
icenes Esraminnak aynı tarihlerimiz benimde 4 haziran ama en geç tarih dedi doktor ben bayramda bekliyorum ya artık yürüyemiyorum 😄
Minik-mucizem123 Esraminnak evet canım sarımsı bi rengi var gunde 2-3 damla akıyor ben farketmiyorum ama iç çamaşırımda kuruyup kalıyor ordan görüyorum
Ay-se-tufnk Esraminnak benim ilk gebeligim benim ztn korkularim var bide gebeligim kotu gecti ilk 5 ay ruhen coktum ondan sezeryan normale cesaretim yok 😂
sryvzozgn Esraminnak ayy nefesim o kadar daralıyor ki sürekli bir uyku halindeyim 35+2 olduk bizde haftaya çarşamba kontrolde sezeryan istediğimi söyleyip gün alacağım inşallah 🥰😍
Esilamiram Esraminnak insallah cnm 🤗benim de kizimin adi esila mira şimdi oğluma hamileyim ona hala isim bulamadm😅