Minik-mucizem123 Esraminnak bol bol video yap anı kalsın 😂 bizimde hıçkırık hep kasıkta 😂 canım bide şey sorcam hiç sütün geldi mi senin
Esraminnak Minik-mucizem123 biliyor musun elime teli alıyorum duruyor 😬😬 inan ole deli oluyorum ki o an hep mi bole olur. Gelmedi sütüm yaa hiç hemde 😔
Minik-mucizem123 Esraminnak evet hep öyle oluyor bizde de durum aynı canım. Yani kamerayı görüyorlar sanki de anında duruyorlar 🤷♀️ Gelmemesi daha iyi sanırım suan. Benden bi kaç damla sık sık gelmeye başladı bazı doktorlara göre erken dpgum riski oluyormus ☹️
aytii Esraminnak gebelik şekeri olduğu için hem dahiliye doktorum hem kendi doktorum sokağa çıkma yasağı da olsa gerekirse evin etrafında yürü ama yürü dediler elimden geldiğince yürümek zorundayım. Ama tavsiye ederim iyi oluyor.
Nesliyy Esraminnak hahah bende yazli kışlı yanarım 2 katına çıktı eşime klima acalim diyorum kafayi mi yedin diyor. 😄😄😄 ya napim 🔥🔥
Ay-se-tufnk Esraminnak 😂zor valla doğum ben saglik personeliyim zaten düşünün yanu ebe olan arkdslrm bile sezeryan yaptilar o sanciyi cekemeyiz dediler şahit oldum cok zor herkes kolay diyor ama kiminin kolay kiminin zor geciyor herkesin bünyesi farkli
Ftmrmzn Esraminnak yaa o hic aklıma gelmedi benim ama idrarımda yanma filan yok minik minik sancılarım geliyo diye dusunuyorum ben
Esraminnak Ftmrmzn aslında oda olabilir. Bilemedim ki. Kontrol ne zaman bende de hiç yokdu idrarda yanma
Ftmrmzn Esraminnak kontrolum pazartesi ama ben nst isticem karnım cok toplanıyo dedigim gibi ağrılarım var bakalım ne cıkıcak 😊
Selenn2216 Esraminnak arife günü doğarsa Arife, bayram günü doğarsa Bayramiye koyacaz adını bebişin 😂 35+2
Melikekrtc1 Ela2020 Aynen bende korkuyorum ya 🙈 haziran başı olabilir bizim sezeryan 🤷♀️ sizin ne zaman acaba
Ela2020 Melikekrtc1 ben geçen hafta gittim ama doğum için tarih falan konuşmadık haftaya 35 de kontrole gel dedi sadece ☺️