Esraminnak Kızlar nasılsınız😍 nasıl gidiyor hamilelik. Son ayımız. Yürüyüş yapıyor musunuz yada hareket spor felan. Acaba mayısı yakalar mıyız. Haziranı bulur muyuz 😁
Prensannesii38 Esraminnak 35+2 den Selamlar 🤭 Vala cok yapamıyorum ne yalan soleyım doktorum merdiven in cık dedı squat yap dedı duzenlı sekılde yapamıyorum bende merak ediyorum mayıs sonumu olur haziranı bulur muyuz 🤭
Duyguylmz Esraminnak benimde 2 gün var 35 bitmesine😊 ben kendimi dogrultamıyorum. Nefes alamıyorum daralıyorum bunalıyorum. Zamanda daha zor geçmeye başladı sanki😕
Ela2020 Esraminnak ben 34 olacam yarın anca evde ev işleri yapıyorum başka bişe yaptığım yok sezeryan düşünüyoruz korkuyorum doğum korkusu başladı ☺️
Minnaksever Esraminnak daha bugün 3 hafta sonra gelmeyi düşünebilirsin çok geç kalma kızım diye konuşuyordum artık zor geliyor dışarı da çıkamıyorum yürüyüş falan yalan oldu nasıl dogurcam bilmem Allah yardımcımız olsun
Melikekrtc1 Ela2020 Aynen bende korkuyorum ya 🙈 haziran başı olabilir bizim sezeryan 🤷♀️ sizin ne zaman acaba
SedaSevval10 Cutebaby 34. hafta bitmek üzere bende çok terliyorum kombiyi kapatmama rağmen gece illa geceliğimi değiştiriyorum o kadar terli uyanıyorum
Esraminnak Allahım yorumları okudum da hepimiz aynıyız. Ben doğumdan çok korkuyorum. Ama ben de dün diyordum kızım 2 haftaya felan gel artık allahın izni ile die 🙈😁😍🥰
Ay-se-tufnk Bizde 34+5 olduk doktorum 1 haziran yani 39 haftalikken sezeryan tarihi verdi ama 37 de suyun gelirse alrz dedi
Minik-mucizem123 Esraminnak bizde bugun 35 olduk 😍😍 sporu geçtim ben tuvalete zor gidiyorum valla öyle ki belime sancı giriyor 😂😂
Minik-mucizem123 Esraminnak valla heralde 35+1 olunca 36 ya gün almış oluyoruz ama 35 i geçmiş oluyoruz 😂😂