Melistugba Ehnr bana hem radyoloji hemde o doktor baktı ama sehir dısına cıkıcam gittğim yerde baktırcam gec döllenme olmus 8 hafta olması gerekiyo adete göre ama 6+2 deyım
Askmeyvesi Melistugba bende 6+5 haftalik ken duydum.kalp atisini korkma.bence allaha sigin dua.et..nsl bisey oldugunu bilirim.benimde.bundan once 8 haftalikta.durdu kalbi simdi cok sukur 7+4 haftalik olduk ve duyduk.kalp atisini ama.doktor 9.haftalik olana.kdr rahatlama.dedi yani ayin 12 sinde.tekrar gidecem.allahtan.hayirilisi insallah kotu.bisey yoktur rabbim hepimizin.gonlune.gore.versin.cnm
Melistugba Askmeyvesi ya csnım benim allah sana bagıslasın ins bende duyarım :( dogurana kadar insan endişeli korkulu bekliyo ilk gebeliğimden biliyorım
Nasi23 Kizlr meraklanmayin. Hersey duzelir allahin izniyle. Ben fransada oturuyorum. Burada sirf bu yuzden ultrasonlar sadeece bebek 3 aylikken yapiliyor. Erken yapilirda kalp sesi falan gelmeye bilir. Kimse endiselenmesin diye.
Melistugba Nasi23 ya bizim burdaki bazı doktorlar gercekten pek isini bilmiyorum kızımdayken kalbınde parlaklık var down sendromlh dediler sonra cocugumun suyu bitmiş 1 ay bunu doktor farketmemiş doktordan yana sansım yok 2 ci gebeliğim ins duyarım
Ebrdef Melistugba bende perşembe günü doktora gittim adete göre 6+5 tim ama ultrason 6+1 verdi doktor geç yumurtlamışsın kalp atışı alamıyorum ama daha çok küçük korkma dedi pazartesi salı gelirsen duyarız büyük ihtimal dedi bende heyecanla bekliyorum.. ilk gebeliğimde de 7. Haftadan sonra duymuştuk
Melistugba Ebrdef bende ilkinde 6 da duydum fakat ama ikincisi gec döllenme olmus sanırım ondan bilmiyorum :(
Melistugba Ebrdef amin inş bide sancınız oluyormu kasık agrısı yani böyle regl olcak gibi agrım oluyo
Ebrdef Melistugba öyle ağrılarım oldu geçti ama benim kahverengi lekelenmemde oldu, perşembe o yüzden gittim progestan başlattı şuan lekelenmem kesildi. Böyle şeyler yaşamadım ilk gebeliğimde o yüzden endişeliyim. Yarına randevu aldım :(
Ezgiii11 Melistugba bizim bebişim kalbi attı duydum ama benim hala 15 haftalık olduk leklenmelerim devam ediyor
Ezgiii11 Ebrdef ben 15 haftalık hamileyim benim bile leklenmem var şuan gecmedi progestan kullandım o bıle gecirmiyor siz düşünün ben nediyeyim ki başka benim halimi