Fuliaa90 Melistugba doktorlar kalp atişi duyana kadar hamile gözüyle pek bakmıyorlar bende ilk hevesle gitmiştim moralim bozulmuştu içinizi ferah tutun . Ki burda bebek yok alalım diyen kişiler başka doktora gittiğinde kalp atışı bebek görmüştü
A-B21 Melistugba bende duyamadım hatta bebeği de göremedim bir hafta sonra gittiğimizde bebeği gördük 12. Haftada kalbi dinledik inanma herseye başka doktorada git bana kese var bebeği göremiyorum dedi
Melistugba Fuliaa90 inş öyle olur bide beni yeni gebelik yani obstetrik usg soktu anlamadım baska dokorada gönderdi
Nilicann Melistugba canım doktorlar her ihtimali söylüyorlar ablamın 8.haftaya kadar duyulmadı aonra bir anda yükseldi çok şükür doğdu bile çok küçük olduklarından duyulmuyor. Sağlıkla doğsun inşallah
Melistugba spiker_anne ya bunları okuyunca kalbime su serpiliyor doktor bana ölebilir allahtan hayırlısını dile sadece dedi rabbimden hayırlısını diliyorum zatwn ama hamile kadın icin de kötü bise ya bu durum doktoruma cok sınırlıyım
spiker_anne Melistugba canim ben doguma girmeden 20 dakika önce bana bebegin engelli dogacak dediler düşün o psikolojimi iyi tamam dedim besmelemi cekip doguma girdim gayet saglikli bir evlat aldim kucagima hic takilma bu tarz seylere
Meralvedatazer Melistugba inşallah canım bende 6 da bebeği gördüm sekizde kalp atışını 9 da 10 da bile duyan var canm
Ehnr Melistugba benimde doktor öyle demişti halbuki kendi görmemiş başka bir doktora gittim kalp atışı var ama küçük olduğu için duyulmuyor dedi şuan 15 haftalık olduk biraz bekle başka doktora git her doktor iyi olmuyor
Melistugba Ehnr bana hem radyoloji hemde o doktor baktı ama sehir dısına cıkıcam gittğim yerde baktırcam gec döllenme olmus 8 hafta olması gerekiyo adete göre ama 6+2 deyım