SedaSevval10 Nazlim- ben 34. haftanın içindeyim corona korkusundan özele başladım ama sanki hayat normale dönecek doğuma kadar öyle olursa devlette doğurmayı planlıyorum. Sevgi hastanesine güvenmiyorum yenidoğan yoğun bakımı da yok. hem fırsatçılık yapıp ücretlerini arttırdılar. 2 hafta içinde belli olur heralde hastane seçimim
perihankrkya Nazlim- balikesirliyim cnm bizim akrabalar hep sevgide doğum yaptılar doktorun ismi allahattin di galiba ama soyadını bilmiyorum sorarım araştırır bakarsınız cnm isim soyismi öğreneyim ben size yazarım buraya 😊
SedaSevval10 Kadiss ben sevginin doktoruna gitmiyorum özel muayeneye gidiyorum 150 muayene +30 nst muayene ücreti doğumda 4,500 milyar ama sevginin doktorları çok daha uygun 90 tl falan galiba muayene doğumda 3-3,5 arası
SedaSevval10 eda10 benim doktorum hastanenin doktoru olmadığı için hastaneye ayrı doktora ayrı vericez 4,5 milyar oluyor. Sizin doktorunuz kim bilmediğim için birşey diyemicem
SedaSevval10 Nazlim- arkadaşımın eşi orda izolasyon grubunda coronalı sayısı çok gitme dedi. o yüzden hiç gitmedim doktorlarını bilmiyorum
Sibelgokhan SedaSevval10 duyduğuma göre sevgi hastanesinde de virüse yakalanan doktorlar varmış, virüs her tarafta var . Devlette pandemi hastaları ayrı bölümlerde tutuluyor, ben devlette yapacağım dogumumu özele güvenmiyorum
SedaSevval10 Sibelgokhan bende ilk sezaryenimi onda yapmıştım ama şimdi korkudan özel muayeneye gidiyorum. ama 12 mayısa randevu aldım mehmet bey dende eğer hastanede yap risk olmaz derse devlette yapçam. sizin kaç haftalık