G_A45 Ezgiozkan ya yaptrmadm cnm pazartesı yaptrcm benm bıldgm kadaryla zaten bende şeker yok hanı dedgm gıbı meyve suyu cok tükettım ya
Yaman Ezgiozkan 255 e kadar cikti bugunde yuksek dolasmama ragmen düşmedi doktorumla görüştüm p.tesi gunu aclik tokluk sekeri bakilcak duruma göre insülin baslancak
G_A45 Ezgiozkan anladm cnm bakalım insülün dırencı kac cıkıcak bakalm merak edyrm sagsaglım kucağımıza alıcaz insallah şükür bebgımızde en ufak bır skntı yok herseyı haftasında gıdıyo hıc sorun yok ondan içim rahat
G_A45 Ezgiozkan anladm cnm bakalım insülün dırencı kac cıkıcak bakalm merak edyrm sagsaglım kucağımıza alıcaz insallah şükür bebgımızde en ufak bır skntı yok herseyı haftasında gıdıyo hıc sorun yok ondan içim rahat
G_A45 Yaman sagsaglim gecıcek cnm ne dıcem ınstgram adresını söyle bır dua var onu gnderym hergün 7 defa oku☺️
Ezgiozkan Yaman yükselmiş çok ya inşallah hemen düzelir canım sıkma canını. Stres yaptıkça daha yüksek çıkıyor bu şeker.
Mkylz G_A45 benim fazls çıktı suyum, doktprum karbonhidratı kes dedi. 177ye çıkmıştı sanırım şekerim idrarda çıkmıştı hatta direk. Az evvel cihazla açlık şekerimi ölçtüm 102 çıktı hiç anlamıyorum bu işlerden iyi mi kötü mü bilemedim. Kaç olması gerekiyor. Bide bilen söyleyebilir mi meyve yenilebiliyor mu şekerimiz varsa ? Onlarda da şeker var ya tedirgin oldum
Ezgiozkan Mkylz açlık için 102 biraz yüksek. Açlık 94 ün Tokluk 134 ün altında olmalıymış doktor öyle dedi bana. Meyveyi de abartmadan yiyebiliyorsunuz. Ama muz karpuz kavun gibi çok şekerli tatlılar ya yenmemeli ya da çok az yenmeliymiş. Bir de meyve , şekeri birden yükseltiyormuş o yüzden sade yemek yerine yanına süt ayran ya da cevizle tüketmek gerekiyormuş.
inciiim Mkylz canım meyve olarak yeşil elma ama onunda yarısını yemek lazım. Erik ,vişne ,çilek bunlardan da az miktarda yiyebilirsin. Ama muz , kavun, karpuz ,portakal kesinlikle yenmemesi gereken meyveler.
Ertey Mkylz her meyve yenmiyo canm muz portakal cok sekerli . Eksi elma ayva öneriyolar erikte olabilir tatli degil
Mkylz Ezgiozkan çok teşekkür ederim bilgiler için, muz olayını bilmiyordum her gün bitane tiyorum ben de bebiş kilo alsın diye.. Cahillik başa bela 🤦🏻
Yaman Mkylz diyetisyenim muzu yerli olani veya o yesil gibi var ya onlardan ye dedi buyuk olanlari seker cikarirmis onlardan varsa yarisini ye tarcinla dedi
Ezgiozkan Mkylz ne demek. Yarım muzdan bir şey olmaz herhalde ama her gün yememekte fayda var tabii 🤗
Esinymn Mkylz Ezgiozkan geçmiş olsun canım inşAllaj normale döner😊 benimde tok iyi açlık şekerim yüksek çıkıyor ay deli olucam şuan tokluk 110 u geçmiyor ama açlık 100 altına düşmüyor Of Of tatlıyıda kestim ama neden böyle anlamıyorum
Busekrkmz Ezgiozkan Mkylz pardon gebelik şekeri ne oluyor normal bildiğimiz şeker yüklemesi falan mı yoksa farklı mı