Ezgiozkan Esinymn canım inan 10 gündür ağzıma tatlı koymadım ekmek koymadım pirinç pilavı koymadım ama benim de tokluk düşmüyor bir türlü şimdi de yürüyüş deniycez bakalım 🤗 sağ ol sana da çok geçmiş olsun çok zor valla
Esinymn Ezgiozkan teşekkür ederim canım inşAllah geçer iyi de onu yeme bunu yeme tatlı yeme tuzlu yeme ekmek yeme 😂 bu bebek ne ile beslenecek en güzel şeyler yasak😿 hayır diyet yapınca da bebek hareketlerinde bile azalma alıyor
Ezgiozkan Esinymn valla ben bol bol yoğurt bulgur pilavı çorba salata yemeye çalışıyorum ana öğünlerde. Ara öğünlerde de kuru yemiş ayran meyve süt tüketiyorum. Aç kalmıyorum ama canımın istediği şeyleri de yiyemiyorum işte 🙄
Esinymn Ezgiozkan bende sabah kahvaltıda domates salatalık yeşillik sövüş şeklinde yiyorum yağsız tuzsuz😁 yanında bir tane haşlanmış yumurta peynir ceviz iki dilim tam buğday ekmeği okadar.önceden oooo ekmeğe sürülen çikokatadan tut krepler tavada yumurtalar ama şimdi nerde neyse ne yapalım iyi olalım da bunlar da geçer inşAllah
Bcdi Kızlar selam benimde bugün yüklemem yapıldı 27 haftalığım açlık 68 tokluk 50’likte 193 çıktı. Diyet verdi doktorum ve 4 defa günde ölçüm yapacağım. Bir hafta boyunca. Sonra doktoruma göndereceğim ona göre ilerleyen sürece bakacağımızı söyledi.
Meslina06 Esinymn Yaman Umayarkn kızlar kaç saat ara olması lazım mesela sabah kahvaltıaıyla öğle yemeğinin yani sabah aç tok ölçtüm bida öğle yemeğini kaç saat sonra yemeliyim ölçüm yapmak için
Yaman Ezgiozkan bnde okul oncesi ama bnm tup bebek oldugu icin gecen sene ayrıldım 3 kere denedik olmadi stres sikinti oldugu icin bide küçük gruptu o yuzden cikmak zorunda kaldim ama ilerde devam edicem insallah prensesim biraz büyüyünce hem onuda götürcem tabi bu virüs olaylarina bagli
Umayarkn Kızlar 1 haftadır diyet yapıyorum ve her akşam yemeğinden sonra 30 dk yürüyorum şekerim düşmeye başladı baya baya . Ben yürüyüşün çok önemli olduğunu fark ettim insülin başlıcaktık biraz daha bekleyelim düşüşe geçmiş dedi doktorum
Ezgiozkan Esinymn canım domates şekeri yükseltiyor. Yumurtanın da sadece beyazını ye dedi bana doktor. Peynirin de yağsız ve tuzsuz olacak. Bunlara da dikkat et istersen bakalım
Esinymn Meslina06 ben şimdi sabah 8 de aç ölçüyorum sonra kahvaltı yapıyorum bir saat geçmesi gerekiyor tokluk yapılması için gerçi kimisi 2 saat yapıyor ama benim doktorum 1 saat ara dedi.neyse tüm vakitler bu şekil açlık ve tokluk ölçülüyor ama şöyle diyelim sabah 8 de kahvaltı yaptın ara öğün yiyip saat 1 gibi aç 2 gibi tok ölçmen lazım neyse yine ara öğün yiyip akşam saat 6 gibi aç 7 gibi tok ölçeçeksin eğer bir saatlik ölçüm ise ben bu şekil yapıyorum bir de yatmadan ölçüyorum gidişatıma bakıyorum başka fikri olan var ise ben de açığım 😂
Yaman Meslina06 3 saat arayla falan oliyor bnm ölcmem cok erken kahvaltı yapamiyorum 10 bucuk 11 oluyor 1 saat sonra ölçüyorum ara ogun yapiyorum 1- 2 de falan 3-4 gibi oglen atistiriyorum 1 saat sonra ölçüyorum aksam yemegi 6 bucuk 7 gibi yiyoruz
Ezgiozkan Meslina06 ben 9.30 aç , 10.30 tok ölçüyorm Sonra 2 de öğle yemeği yiyorum 3 te tok ölçüyorum 5 te ara öğün yiyorum 20.30 da akşam yemeği 21.30 da tok ölçüyorum 23.00 ara öğün yiyorum
Yaman Ezgiozkan amin insallah herkes saglikla kucagina alsin isteyene nasip etsin cok bekledik cok ugrastik burdada görüyorum isteyenleri allahim kucaklarini bos birakmasin kimsenin🤲🙂
Ezgiozkan Yaman amin canımm. Ya şöyle söyliyim ben normalde yemiyordum domates bir sabah yedim şekerim fırladı. Sonra araştırdım domatesin yükselttiğini okudum canan karatay öyle demiş. Yarın sabah yemeden dene bakalım canım fark edecek bak
Yaman Ezgiozkan cnm 11 de ne yiyorsun cok gec genelde 10 a kadar diyor diyetisyenler en son yeme icme