Yenihamile11 Birine sordum da diyetisyen giden biri üstüne,yok ayri ayri oluyor diyince iyice kafam karıştı çünkü aynen sizin dediğiniz gibi kızlar meycmve yanina ya sut yada yoğurt yazmışlar Teşekkür ederim 😊
Melisyasar Gebelik sekerini nerde yaptrdnz kaçıncı haftada yapılıyor kizlar benim dktrumda istedi 🙄 29 +2yimm
Ertey Mkylz her meyve yenmiyo canm muz portakal cok sekerli . Eksi elma ayva öneriyolar erikte olabilir tatli degil
mavininblogu Bişey sormak istiyorum kızlar.. benim şeker 146 çıkmıştı.. açıkcası şu coronadan dolayı hiç dikkat etmedim yediklerime.. eğer ki gebelik şekeriniz varsa bunu bünye olarak rahatsızlığını hiddetiniz mi? Şimdi 37 haftaya girdim bebeğime zarar vermişmiyimdir diye pişmanlık başladı.. ☹️
Yaman mavininblogu bnde genelde bas agrisi ve sicak basmasi oluyor ben hamilelikten sanırdım ama degilmis
Ezgiozkan mavininblogu bende hiç belirti yoktu canım gayet normal hayatıma devam ediyordum ama şeker yüklemesinde şekerim çıktı şaşırdım. Yani şeker olunca suyun fazla oluyyormuş bebek iri oluyormuş falan diye okudum ben öyle şeyler yoksa zarar vermemiştir herhalde ama sanırım doğumdan sonra da bebeği etkileyebiliyormuş
Ezgiozkan Yenihamile11 meyve , şekeri birden yükselttiği için yanına süt öneriyor doktorlar canım doğru
Ezgiozkan Yaman bak benim de böyle oluyor canım sabah açlık 75 çıktı tokluk 143 çıktı tokluk hep yüksek ya
Yaman Ezgiozkan evet bnmde tokluk çıkıyor hep aclikta sorun yok. Evet cnm sskerdende ates basmasi oluyormus diyabet hemsiresi ve dahiliye doktoru dedi
Ezgiozkan Yaman onu düşünmedim hiç canım eşim diyor bu ne sıcak basması ne çok terliyorsun diyor ben de diyorum hamileyim diye 🤗 meğer şekerdenmiş 🤗
Ezgiozkan Yaman canım gittim doktora sinir oldum. Benim takiplerimde daha önce de söylemiştim sadece sabah tok yüksek çıkıyordu onda da bir kere 177 çıktı onun dışında 150 nin üstüne çıkmadı. Doktor baktı sabah ne yiyosan yemicen dikkat etçen dedi. Sanki bal baklava yiyorum sinir oldum zaten bir şey yemiyorum dedim. O zaman spor yapçan dedi riskki gebelik olduğu için onu yapamıyorum dedim. O zaman kondisyon bisikleti alcan evde pedal çevircen dedi. Artık sinir bastı he tamam dedim çıktım. Kendi doğum doktoruma gittim sağ olsun bebeğe baktı falan biraz yürüyüş deneyelim ağrın sızın olmazsa yürüyüş yap dedi güzel güzel anlattı rahatladım biraz. Tek öğün yüksek çıkıyor insüline başlanmaz dedi. Öteki gibi baştan savmadı. Şimdilik yürüyüş ekliyorum diyete canım.