Suraesy Ölüyorum gaz sancısından sabha kalkıyorum gaz sancısı aksam yatıyorum gaz sancısı ölücem artık bunun bir ilacı falan varmı bilgisii olan ??
Akurt Suraesy ben grcen dogum sancisi sandim canim oyle rahatsiz etti beni gittim 3 tane serum rahatladım :) doktoruna daniş mutlaka
ECeren Suraesy Akurt sen doğruyom sanmışın gene iyi bn kalp krizi geçiriyorum die gittim 🤦🏼♀️ Bide hemşireye diyrm ki bn ölcem bebemi kurtarın hastahanede drama dizi çektim valla 😂
_mucizem_ Suraesy canım benim de çok oluyor burada bi ara post açmıştım bi arkadaş yazmıştı sağolsun çok iyi geldi ☺️ Ayağının altına sıcak su torbası koy uzan 15 dk hiç bi şey kalmıyor 😊
Suraesy Kalbime kadar sancı yapıyor bu benim 2. Gebeliğim ama ilkindee hiç böle bsey yasamadım sizce normalmi gebelikte gaz sıkışması
Suraesy Minnak35 toğum halinde yok ama sallama olara var hemen deniyorum çook saol umarım işe yarar ne duaaaa ederimmm
_mucizem_ ECeren hahahaha 😂😂😂 valla gece gece çok güldüm 🙈 ben de her gaz sancısında kalp krizi geçiriyorum sanıyorum 😂
ECeren AybarsMomy sorma arada gene oluyo eşim bu sefer kaç bölümlük dizi olcak die peşimden dolanıyo🤦🏼♀️
Minnak35 Suraesy sallama sıda olur sen ama cocuklar ıcın olanını da bul ıc ben bebek ıcın olandan ıcıyorum baya hatta gıttı cok cok hafif gelıo gıdıo🌸
Minnak35 Suraesy sendende canım aklıma baska nırsey gelemdı aynı dert bendede vardı amcak rezene cayo hergun bır bardak ıc baya azalcak ❤️
Suraesy _mucizem_ yaptım onu ama hiçbir işe yaramıyor bi arkadas rezene yazmıs içtim şimdi çok iiyi geldi iyyiim biraz cok şükür ağlamak üzereydimm 🙁
_mucizem_ Suraesy çok şükür canım geçmiş olsun bana sıcak su torbası bi de soda iyi geliyor 🙈 sodada magnezyum felan da var hem.
AybarsMomy ECeren 😂😂😂 ya benim eşim çok umursamaz bu konuda gazdır o gaz diyor bişey olmaz diyor 😂 bende oğlum doğunca gazını ona çıkarttırcam benle ilgilenmedi bari çocukla ilgilensin😂
Suraesy _mucizem_ soda asla içemiyorum ya 🙁 aslındaa içebilsem çok güzel olucak ama miğdem bulanıyor valla bu hamilelikten yılldımmm 😞😞
_mucizem_ Suraesy sade sodanın içine birkaç damla limon sıkınca daha içilebilir oluyor canım bi dene istersen. ☺️ Her şey bebişlerimiz için rabbim de bizi böyle deniyor buna şükür 🥰
Suraesy Ayshlillll yaşamayan bilemez 🙁🙁 karnım davulll gbi oluyor ve kalbime kadar sıkıştırıyor çok sinir bozucu bir ağrısı var