Seymabln Biz de yarın 16 haftalık oluyoruz cinsiyetimizi de öğrendik oğluşumuz geliyor Allah nasip ederse ♥️♥️
Karagozz deletedmom126 16+4 olduk 14 haftalıkken özele gıttıgımzde cınsıyetle ılgılı hc bısey sokemedı tahmınde bıle bulunmadı 2 hafta sonra gel ogrenmek ıstıyorsan dedı ben de kız dıye dusundum erkek olsa tahmın yapardı erkek hemen bellı edıyormus ama bılmem bakalım onumuzdeki gafta ıcınde once devlete daha snra belkı yıne ozele gıderız
Zynbgvn deletedmom126 14+5 bulantılarla devam karnım cok minnak çıktı cok minnak ama, 12. Haftada büyük ihtimal kız demişti 17. Haftada gitmeyi düşünüyorum :)
Mhtap4467 Zynbgvn aynen Benim durumum.12.haftada kız tahmin etti doktor.bende bulantılar devam hala 16.haftamız.gidemiyoruz biz hastaneye
Mhtap4467 deletedmom126 biz de 16+3 bende mi Ekim annesi olucam yani hesaplarıma göre Eylül sanıyordum
Yaseminilter Dilara22 yok artık meraktan çatlarım ben valla 😂 bende gidince diğer şeyleri de aradan çıkarmak istiyorum 3lü taramayı falan hep denk getirmeye çalışıyorum sürekli gidemediğimden 😃
Mom72727 Bizde 15+3 olduk 😊 Cinsiyetimiz kesinleşmedi henüz. Kızımda 14 haftalıkken öğrenmiştim bu sıpa da maalesef daha öğrenemedik 😄 Haftaya inşallah
durununannesii 17+1 olduk kızımla 🌸 hareketlerini hissediyomusunuz kızlar ben 2 gün önce hissettim baya yarım saat boyunca seğirdi ve bunu dokunduğumda dışardanda hissettim ama o günden sonra bidaha hissetmedim 😏
Tugba_32 14+4 olduk çok şükür bu ay 15. Gidecegiz kontrole doktor cinsiyetimizi tahmin etti ama kesin demedi inşallah bu ay belli olucak🤗
Gunsss 17+1 olduk bizde oğlumla. 💙 Adet ağrısı gibi ağrım oluyor arada. Birde İdari izindeyim evde hareketsizlikten çok sıkıldım 😔 hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim yürürÜm, normal pilatesten gebe pilatesine geçiş yaparım diye ama nerdeeee🙄🙄
Akg Gunsss aynı durumdaymışız bnde idari izindeyim ve sürekli evde oturmaktan kilitlendim neredeyse 16 hafta olucaz yarın