deletedmom126 Yasemiinn evet ya en büyük hayalim bu gün ip almaya gittim çarşıya dayanamadim 2 takım aldım 🤣🤣🤣napim anne olunca böyle oluyormuş eskiden de her çarşıya gittigimde kendime bisiler alırdım 😜
deletedmom126 Tubist öylemi 🤗 gitsene😂 nasıl dayaniyorsun ama çok dikkat et virusyvar aman diyim🤦🥀🥀🥀 Mlk-clk
Yasemiinn deletedmom126 bende sürekli kendime alıyordum artık kızlarimiza alıcaz bol bol bende nette bakmaya bile başladım hemen 😁😁ınslalah dayanırım bekleye bilirim
deletedmom126 Fuliaa90 evet olabilir hep ekim annelerinde konusmusuzdur kuzim😚😚😘😘😘masallah zaman gecmiyor degilmi cinsiyet nedir
Melisguneer deletedmom126 selam 🥰 bugün tam 18 haftalık olduk doktor kıza benziyor dedi ama pek göstermiyor kendini miniğim 🙏🏻😂
Syms Merhaba bizde bugün 14+2 oldukk göstermedi cinsiyetini ama cogunlukla almanyadaki doktorlar 16. haftadan önce söylemiyorlar ,ilkinde 13. haftada kalbi durmustu ins bunda öyle olmaz :(
Yoncayadi Bizde 14 haftadayiz ekim sonu gibi gozukuyor 11 haftadan doktorum %60 erkek dedi saglikli olsun hepimizin bebisleri insallah🌝
Ozgurum7373 deletedmom126 15+5 olduk 1 mayısla oglumuz olacak keske biran once gelse cok halsizim surekli yorgun agŕı sızı gec miyor bi turlu
Aysuns006 deletedmom126 14 +1 den selamlar 😘 devlette bir türlü bebeği göremediydim bugün gördüm çok şükür özele gittim bacakları kapalıydı göstermedi ama dr erkeğe benziyor dedi sağlıkla gelsinler hepimize inşallah 👼😂
Mervecankurtt 15 haftamızda tam erkek olduğunu öğrendik 💙 saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim