pelinsss Erikler şu an güzel mi ? Geçen eşim aldı çekirdekleri dağılıyordu resmen, tam olmamıştı 🤷🏻♀️
Melekkannesi Mhtap4467 başlığa neden yazıyosnz kaç zamandr canım istiyo bulunduğm yerde yok hala yapmayın sunu lütfen
minnakfasulyecim Kızlar siz televizyon falan izlemiyorsunuz inşallah ya da instagram vs yerlerde dolaşmıyorsunuz umarım😬
Mhtap4467 minnakfasulyecim ben nerdeyse 1 aydır erik bekliyorum resimde paylaşanlar da vardı vs ama ben kimseye böyle vicdan yaşatmadım yani nasıl engel olabilirim ki bide resim bile değil sadece erik yazdım diye oldu bunlar
minnakfasulyecim 1Anne_ Karşıda ki insana vicdan azabı yüklüyolar hiç hoşlanmam böyle durumlardan. Reklamlar da instagram da neler görüyoruz ya az dirayetli olalım bence😬👍
OlgaArslan 1Anne_ herkes bir değil canım. Belki istisna vardır belki sosyal medya vs kullanmayan. Tabi insan vicdan yapıyo ama bizden bilmesinler görmesinler en iyisi 😇
Pinar74 Mhtap4467 ay takılma boşver herkes istediğini anında yiyor mu sanki tv de sosyal medya da herşeyi görüyoruz abartıyorlar ya canım çektiğin de kaç hafta sonra yediğim bile oldu hatta yemediğim bile.