VLD-61 MelekAkgnr ellerimi oynatamıyorum.ellermin şişmesinde ayağım zaten ayrı bir dert sabretcez az kaldı.
Minnaksever MelekAkgnr benim de çok fena şiş morariyo beyaz lekeler oluyo zaten varisim vardı doktorum kardiyolojiye yönlendirdi haftaya gidicem bileklerim çok ağrıyo bugün
Aise_35 MelekAkgnr benimde yavaş yavaş başladı şişmeye özellikle sol ayağım daha çok şişiyor nedense 29+5’im şuan bu kadar hareketsizlik doğuma kadar beni fok balıgına çevirecek böyle giderse 🙊😁🤪
MelekAkgnr hande_k tansiyonum normal her zaman ölcuyorum sinir sıkısmasıymış herhangi bir şey tutamıyorum sıkamıyorum nerdeyse
MelekAkgnr Minnaksever aynı sekılde ayaklarım şişlıkten oynamıyor cok kötü durumda tansiyonda normalse normal diyo doktorlarda
Ruby MelekAkgnr 36haftalık hamileyim hamileliğimin basından beri hep sol tarafıma yatarım benimde sol elim şişti ve hareket ettirirken zorlanıyorum doktorum pek üstünde durmadı olabilir dedi bende sinir sıkısmasından süpheleniyorum ama:)
Sinem67 MelekAkgnr bende aynı durumdayım tansiyonum falan normal cıkıyr bolca uzannca şişmiyor ama onu farkettm
hande_k Aklıma ilk etapta gebelik zehirlenmesi geldi ama onda bildiğim kadarıyla yüzde de şişme oluyor. Tansiyon normalse sıkıntı yok zaten. Herşeye dikkat etmekte fayda var.
hande_k doktorun zaten sinir sıkışması teşhisi koymuş için rahat etsin. Çok az kalmış doğuma biraz daha sabır. İnş doğum sonrası herşey normale dönecek 🙏
Cigdem30 MelekAkgnr benim öyle olmuştu son haftalar dahada artmiştı kontrole gidince tansyonuma ve kanima bakildi ve gebelik zehirlenmesi geciriyormuşum o gun hemen sezryana alindim sizde tansyonunuza baktirın lutfen
MelekAkgnr Ruby sinir sıkısması aynen canım ben herhangi bir sey sıkıp acamıyorumda hiç hali yok elimin