Sebla55 Kızlar doktorunuz ne sıklıkla tahlıl yapıyor bana en son hamılelıgımı ılk ögrendıgımde yaptı üç ay önce yani
Tutku Sebla55 normalde başka tam kan sayımı yapmıyorlar. Sağlık ocağı beni 17. Haftada aradı gelin bi kan değerlerinize bakalım diye. Ama arada kana baktırmak lazım özellikle tsh’a. Sonra 12. Hafta gibi 2li test için kan veriliyor. Ben 18de APF MOM testi için kan verdim. Şeker yüklemesi ise 24. Haftadan sonra 😊
Tutku Sebla55 ne demek canım yardımcı olabildisem 😊 ben ayda en az 2 kere kan verdiğim için alıştım bazı şeylere.
Brcum10 Tutku ahh cnm aynıyız. 38+4 üm bende ve tık yok . Doktor da normal dediği için bekletiyor son haftaya kadar . Bakalım Pazartesi ne dicek artık gelsin istiyorum
Sebla55 Olması gerekende o gibi ama sanki bende doktor ıstemedı uzun zamandır oyuzdn burdaki arkadaslara sorayım dedim
Tutku Sebla55 yok canım ben başka sağlık sorunlarımdan dolayı ayda en az 2 kere kan veriyorum. Orda bütün değerlerime bakılmış oluyor. Oyüzden kadın doğumcum ekstra tahlil istemiyor
Pinaryyim Aynn banada aynı şekilde 3ay önce yapıldı saglık ocagı tarihlerle ilgili çizelge verdi aralık 9unda aynı testler tekrarlanıcak.
FuatTataroglu benimde ilk hamile oldugum anlasildiginda 9 tup kan vermstm idrar falan bi o zaman yapildi o da buyuk hastaliklar icin sanirim bidaha bende hic vermedim gerci gebeligimde daha yeni ama doktor degstryrm o basla tahliller yaparmi hc blmiyrm
Adelimm Benden de bugün kan ve idrar tahlili aldı sağlık ocağı 18+4deym. Tetanoz aşısı yaptırmaya gitmiştim o arada aldılar