Sngl63 Twinsmomtwoboy çok sabırsızlanıyorum onları hissetmek için şu an kanama olmasın diye dikkat etmesem hamile olduğumu hiç hissetmeyecem
Ensar1234 Sngl63 dün tam 20olduk çift yumurta ikizleri cinsiyet biri kesin kız diğerini bi türlü göremedi doktorlar detaylıyı bekliyoruz 🤗son üç gündür acayip kıpırdamalarını hissediyorum biri sağdan diğeri soldan vuruyo 😇hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar 😍
Nmeric Sngl63 evet bugün gittim kız gibi dedi doktor birini gördü sadece tek yumurta olduğu için diğeride aynıdır dedi. Bazen farklı çıkıyor kendimi umutlandırmak istemedim o yüzden haftaya tekrar gidicem 🙈😅
Drykmsl Elifcek dogumum oldu canım benim 05 mayısa gün almıştık zaten gününde geldiler şükür 37+2 de. Kızım 2590 oglum 3260 🧿 darısı başına ve tüm bekleyenlere inş.
Mucizelerim2020 16 haftaligim kizlar detaylı ultrasondan cok korkuyorum hadi bise varsa diye aimdan cikmiyor detayliya girenler yazablr mi
Elifcek Drykmsl ay maşallah seni merak ediyordum bende 😇😍❤️ Canım instagramın var mı tecrübelerini paylaşsan benimle bende çok heyecanlıyım az kaldı 🙂