Svcnvebebegi BahaarS son haftalarin seninki normal bence canim. Ben daha yolun başındayım. Son aylara kadar ne yapacağım bilmiyorum inanki 🤦♀️🤦♀️
BahaarS Svcnvebebegi Normal midir gerçekten ben çok pimpirikliyim de bi de ilk gebelik ne zaman ne olur bilmiyorum herşeyden korkuyorum 🥺
Busrasalt Svcnvebebegi canım bende 28 haftalık hamileyim aynı dediğin gibi karnım çok sertti ve geriliyordu doktora gittim yalancı doğum kasılmaları dedi magnezyum ve progestan fitil verdi önlemek için
1994ozg Edauysun bi anda hafif ağrı gibi mi desem içim çekiliyodu sonra kasığıma doğru sağ veya solum taş gibi oluyodu bebek toplanıyodu yani orada sonra dağılıyodu
Busrasalt Edauysun henüz daha yeni kullanmaya başladım bel ağrım da var ama doktorum herkeste olabileceğini söyledi dinleneceksin kendini asla yormayacaksın dedi
mysweetbaby Svcnvebebegi bende 23 haftalığım eğer akşam yemeğinde soğan, salata , bulgur vs gibi şişiren yiyecekler yersem akşam of puf nefes alamıyorum taş kesiliyorum muhtemelen gaz sizinkide. Sabah kalktığınızda düzeliyorsa gazdır.
Bernayksl BahaarS 38+5 benimde oluyor canım benim açılma var nişanda gelmeye başladı karnım artık kasılıyor benimde ilk korkyrm yakın mi ne zaman diye
Wonderanne Svcnvebebegi geçmiş olsun o sertleşme bende de var bir süredir mide ve bağırsak problemi gibi geliyor bana benimkisi