SekerMerve Kbrkaya bi de ne sorcam hiç renkli ultrason açtı mı sen de ultrasonu çok net değil sadece bize verdiği fotolarda bebeknhiç belli bile değil mesela nevzatın çok net ama başlarda bi kaç kez gittik sonra bıraktık
Kbrkaya SekerMerve benim oğluşum detaylıda bile bize poz vermedi 😳 evet nevzat beyinki iyiymiş ama 2. İyi olan ultrasonda nida hocanın diğerleri daha kötüymüş. Renkli bir kere falan açtı ama göremedik yüzünü
Sedos59 sedanuratas Bu kadın için hep böyle duyumlar aldım 😊 bende çerkezdenim irmette Salih beye gidiyorum hem tanıdık gayette ilgi alakası ile çokta memnunum 🤗
sedanuratas Sedos59 Ya evet canım ilkte hep ona gittim beni biliyor değişmesin dedim ama gerçekten sorarsam söylüyor yoksa uzak hep 😬
Sedos59 sedanuratas ilk baştan beri salih beye gidiyorum hiç değişmedim memnunum ama çok yoğun tercih edilen bir doktor. Kaç haftalıksınız?
Kbrkaya SekerMerve benimde erkek 😊 Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ve Kolayca doğum yapalım inşallah
sedanuratas Sedos59 Evet canım gerçekten çok yoğunmuş 🤷♀️ 7+5 haftalık canım yeni daha ❤️ Levent Duman hakkında bir bilginiz var mı 😊
Sedos59 sedanuratas maşallah daha yeniymişsin😊 hayır bilgim yok ama irmette sezer bey de çok iyi tercih edilenler arasında.
SekerMerve CananDmrkle kusura bakmayın bi sorun olmuş galiba postu yeni gördüm. Evet vermişti. Biz aramızda sorun oldu omyüzden 7. Ayımdan sonra tekrar nevzat hocaya döndük