Deletesmom095 Aysema ya sanada sorayım benim bu ağrılarım tek taraflı sol kasığım sol belim başka bşeymi korktum bakın şimdi
Aysema Deletesmom095 Benimde tek tarafli oluyor genelde. Ya sağ ya sol. Neden bilmiyorum ama 🙄 saĝ tarafim daha çok. Kontrolde de dr ayaklarini saĝ tarafa dayamis demisti. Ben o yüzdendir diye düşündüm.
-Defnee- Deletesmom095 Varsa selam olsun 🤦🏼♀️ Ağrıdan ne yürüyebilmek nede uyuyabilmek haram oldu 🙆♀️ Geceleri sağımdan soluma bile dönemiyorum. Vajina ağrıma mı yanayım, bel ağrımamı, ayağa kalkınca kalçama giren ağrıya mı 💃🏻💃🏻💃🏻
-Defnee- Deletesmom095 Şükür et şükür 🤣 her iki tarafı ağrısa napıcaksın. Oturduğum yerden kalkamıyorum, kalktığım zaman oturamıyorum bir değişik haller 🙆♀️ Daha 8 hafta var allaaahımmm 🙅🏼♀️
defnemilam Deletesmom095 ben calcimaxd3 kullandim 34. haftamdayim biraktim artik .bir cok doktor onermiomus bu ilaci .bnm doktorum yazdi guvenip kullandim ama kafamda hep soru isareti oldu bebege zarar verdimi acaba diye ama beni gercekten iyi yapti bacak agrisindan uyuyomuyordum cünku .insallah saglikla gelir bebislerimiz
belosunannesi36 Deletesmom095 bizde aynı durumdayız uykular haram oldu gecelerden nefret eder oldum magnezyuma başlayalı 2 gün oldu inşallah iyi gelir sabahlara kadar yatamıyorum ağrılardan gündüzde eğilirken aynı yaşlı dedelerimiz nenelerimiz gibiyim biryerlerden destek alarak kalkıyorum 29 olduk 8. 9. Ayda ne yaparız bilmiyorum parol alıyorum dayanamadığım yerlerde sizinde önericeğiniz birşey varmı 😣
Deryadgm Deletesmom095 ayy benimde her yanım ağrıyor özellikle sırtım ve bacaklarım,26 haftalığım herkes çok erken başlamış ağrıların diyor yalnız değilmişim demek ki her gün 2 defa magnezyum kalsiyum D vitamini karışımı bi ilaç içiyorum ama faydası olmuyor galiba o kadar da süt içiyorum yoğurt yiyorum şimdiden böyleysek son aylarda yandık😁
Deryadgm Deletesmom095 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah çekicez Analık boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler☺️
SekerMerve Deletesmom095 ya canım ya al benden de o kadar. Bacak ağrılarım çok fazla bi kaç gündür dr kontrolüne az kaldı sorcam belki magnezyum verir. Her gün niyetim ağrıyı belim kasıklarım dişim bacakların
Deletedmom225 Deletesmom095 ya bana da dün doktorum yazdı ama içemiyorum ki dün içmeye kalkım ilk yudumda geri çıkardım tadı kötü geliyor hemen midem bulanıyor sen nasıl içebiliyorsun ? Birde doktorum decavit vitamin hapını artk kullanma dedi magnezyum yazdığı için . Sende bıraktın mı