Deletesmom095 Ah bacımlar bacağım belim kasığım aynı anda ağrıyor yoluma zor gider oldum neden oluyor niçin böyle magnezyumda kullanıyorum anlamış değilim yaşlı teyzelere döndüm iyicene 😅
DamlaNur29 Deletesmom095 bende sendenim canım saglık ocagına gittim nefes nefese kilomda var biraz bide fıtıklıyım hiç böle hayal etmemiştim hamileliği cok güzel ağrısız sızısız geçer diye düşünüyordum ama bunada şükür🤰😍
ozlemoz13 Deletesmom095 özellikle geceleri öyle ağrılarım oluyor ki, uyku ne mümkün 🤦♀️ bende kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum yalnız değilsin kuzum 🤭
2kizanasi Bacaklarımı yatakta bırakıp takılasım var öyle bir ağrı A dostlar 😬 Magnezyum u kutusuyla tutsak yine boş heralde
damlaege @Deletesmom095 Ağrısız geçen bir dakikamız bile kalmadı artık kasık bel ne ararsan var 🤦🏻♀️ Magnezyum Demir vitamin bana mısın demiyor artık 😒
CgdmZtrk Deletesmom095 kalsiyumda kullan. Ben onu kullandığından beri biraz daha iyiyim. Doktorum ağrıların kalsiyum eksikliğinden olduğunu söylemişti
Minik-mucizem123 Deletesmom095 bizde rutin oldu eşim her sabah uyandığında bugun neren ağrıyor kız diyo 🤪 ağrılarımızla bütünleştik artık onlar olmadan Nası yaşanır unuttum 😂😂 topal topal geziyorum 😂😂 yakında kulak memem bile ağrıyacak diye korkuyorum 😂😂😂😂
AybarsMomy Deletesmom095 benim o kadar çok ağrım yok ya Allah’a şükür 🤲 maşallah bana 🧿😂 ayakta fazla kalırsam iç bacak kasık bitimi ağrıyo çatı ağrısı diyorlar . Gece yatarken dönerken oluyo az ağrı ama 30 haftalığız artık normal herhalde. Kusma bulantı hiç yaşamadım zaten 🧿 ay oğluşum beni hiç üzmüyor çok şükür 🤲
ozlemoz13 Deletesmom095 şimdi uyuyamıyoruz ağrıdan, doğumdan sonra da uyuyamicaz biz ne zaman uyucaz peki 😂
defnemilam Deletesmom095 kalsiyum ve d vitamini kullandiktan sonra benim agrilarim.gcmisti magnezyum hic fayda etmiyordu