ilknursarsoy Ayselsilahimigetir rabbim yar ve yardımcımız olsun inşAllah hayırlı evlatlarımız olur kuzucuklar
Aysima11 Benimde öyleydi hiç belli olmuyodu 30 haftaya girdim sonra öyle bi büyüdü ki yani daha çok erken büyümesi için 😘
PerihanYigit Sinemkr hep şikayet ediyodum karnım çıkmıyo karnım çıkmıyo diye daha çok küçük sonra birden çıkıyo karnın istesende saklayamıyosun😁 biraz sabır
Estur Sinemkr Bende 18. Haftamdayım canım benimde az belli oluyor birde tesettürlüyüm dar kıyafet giyemiyorum uyanıyorum biraz karnımı göstermeye ama gözüksün de istiyorum 😅🙈 şuan saklayabiliyorum ama ilerde saklayamayacağım gibi olması da işime geliyor
Sezen07 Erkek olunca geç belli oluyo kız olunca hemen yaygınlaşmaya başlıyor acaba bunun bi etkisi var mı?
Yayamazbebek Sinemkr aşırı zayıf değilseniz normal zaten belli olmaması. Bu aydan sonra belli olmaya başlar
Nur55 26 haftalığım benimde öyle dışardan belli eden bi karnım yok evde dar giyinince tabi belli oluyo ama dışarda hiç anlaşılmıyor 😊
mervezegem77 Minnosunannesi 24 teyim de ben 25 te ne kadar çıktı. Koca göbüşlü hamile gibi olmak istiyorum bi an önce 😍
Minnosunannesi mervezegem77 o insandan insana değişiyor. Benim kimse daha inanmıyodu hamile olduğuma çıktı derken biraz farkediyodu sadece . 30dan sonra iyice belirginleşt 😊
Bademgzlm Sinemkr ben 28 haftalık hamileyim hala dar giymediğim müddetçe belli olmuyo bol giydiğim için çoğunlukla anlaşılmıyo bile ama bünye meselesi benim ilk hamileliğimde de belli değil di 😑