Sinemkr Kızlar 18. Haftama giricem doktora gitmesem hamile olduğumu anlayamayacağım hala büyümedi karnımız 🙄
Sevil34 Sinemkr benimde öyle daha yeni mini minnacık belli olmaya başladı oda ben aynadan bakınca görüyorum ☺
Minnosunannesi Sinemkr daha dur zaten benim 25. Haftada çıktı göbeğim şimdi 34e gircem kocaman oldu birden
AyeKantar Sinemkr bende 20 haftalık hamileyim benimde öyle😊 kendimi hamile gibi hissedwmiyorum o yüzden doktora gidene kdr😊
sercen Papatyaa yaaa b3nim ilk uyandığında belli ama az yemek yedikten sonra tam b3lli oluyo karnımi çıkmış yemek mi anlamadım
mervezegem77 Minnosunannesi 24 teyim de ben 25 te ne kadar çıktı. Koca göbüşlü hamile gibi olmak istiyorum bi an önce 😍
Kdrfts Sinemkr 1-2 hafta sonra cikar canim sonrada ayyy karnim buyudu hic bisey yapamiyorum diyosun ben sahsen corabimi bile zor giyiyorum 😊
Elissamelissa Benım 26 haftaya kadar karnım belşi değildi kimse anlamıyordu sonradan biranda cıkmaya basladı normal yanı canm
Asrinbaby Sinemkr zaten çok erken değil mi belli olması için. Ben 24 haftadayım benim hamile olduğumu da kimse anlamıyor. Galiba 26 dan sonra belli olur artik.
Haticekckylmz Sinemkr 19 haftalik olduk bizde oyle disardan dikkatli bakinca anlasiliyor ama enine degil gobegim dikine gidiyoruz suan oglumla 😂💙👼
Evinevren Sinemkr daha erken canim simdiden belli olsa doguma kadar önünü göremeyeceksin 😁 benim 29 haftadan sonra belli oldu suan 34.3 oldu 1 bucuk aydir gobegim belli oluyor 😀
SerpilPalaAkta Benimde öyleydi 24 haftada çıkmaya başladı Kimse inanmıyordu hamile olduğuma😊 24 den sonra hızla büyümeye başladı
Aysealty Sinemkr daha erken cnm millet benm hamile oldugumu 30.haftamdan sonra anladı o zaman öyle bi cıkıo ki göbek parmak uçlarını göremiyosun😂
Ceyduygu Sinemkr Benim 20 haftalik dün minibüste yer verdiler önce neden verdigini anlamadim sonradan hamile oldugumu fark etti galiba dedim 😂 yavas yavas belli olur canım
Brktugce Ben 24 haftalık hamileyim kızlar yeni yeni belli olmaya basladı valla moralım boZuluyor herkes diyor nerde bu cocuk 😀😀