Asen Haftada şeker yüklemesinde şeketğm yüksek çıktı, dahiliye v diyetisyenle devam edicem, var mı aranızda benim gibi? Diyet uyguluyor musunuz, doğuma kadar mı sürecek?
Zeynep23 Asen benimde yüksek çıktı ama gitmedim dahiliye falan sizin kaç çıktı acaba benim tokluk 173 çıktı da
TCFilizOnar Asen gebelikte çok daha fazla dikkat etmelisin kendin ve özellikle bebeğin için. Doğum doktorun ve bir diyetisyen eşliğinde devam etmen gerekiyor hamileliğine. Onlar sana ne Yemen gerektiğini senin yiyebileceğin gıdalarla oluşturuyorlar. Sağlıklı bir hamilelik için kesinlikle diyetini yap. Ben 40. Haftamdayım 9 kilo aldım sadece çok rahat bir hamilelik geçirdim doktorlarım sayesinde 😇😇
mmm-ggg Arkadaşlar normal hayatımızda bile şekerden ne kadar uzak durmamız gerekiyor söylememe gerek yoktur. Hele ki hamilelikte patates,pirinç,tatlı,asitli içecekler meyve sularına ve beyaz ekmeğe dikkat etmeniz mümkün olduğunca yememeniz gerekiyor. Şeker adı kadar masum değil lütfen dikkat edin kendiniz için olmasa bile bebeğiniz için
Zeynep23 [bilinmeyen] kaç çıktı şekeriniz ben çikolatayı biraktım ama gözümün önünde duran halley çok tahrik ediyor 🙈
Ezeleda Bende diyet yapıyorum dr devam dedi ama bu defada cok düşük çıkıyo özellikle sabahlari böyle olan varmi
Zeynep23 [bilinmeyen] canım benim 100 yüklendi açlık 80 1. Saat 180 2. Saat 160 3. Saat 80 çıktı dr başta malum yiyeceklerden uzak duracaksın deri sonra gel endokrine göndermem laZım dedi bende daha gitmedim evde dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ne olacak
Zeynep23 [bilinmeyen] doğru söylüyorsun canım da kafaya çok takmak istemiyorum aslında normal açlık tokluğum şöyle çıkmıştı açlık 80 tokluk 173 idrarda glikoz da yoktu sınırda diye çok takmak istemiyorum
Asen [bilinmeyen] aynen ben d başladım diyete ve ölçümlere, benim de Can'ım çok tatlı istiyor, gebelik sonuna kadar mı sürecek bu diyet 😔
Asen [bilinmeyen] ben ara öğünleri çok önemsemiyordum, şimdi diyeyim de ekmek ve galeri da var, tabi tam buğday ve çavdar, ama sütl tatlı yesek anda olmaz mı 😔, bebeğe ne gibi zararları varmış ben bira araştırdım gerçi de?
Srknsmg 2 haftadır insülin başladık. Sürekli ölçüorum korkudan patmak uclarım delik deşik😔😔inşşşş hayırlısıyla bebeğim etkilenmeden atlatırız şu dönemi🙏