Kızlar 5+5 hamileyim. Bugün dr keseyi gördü ama bebeği içinde görene kadar bişey diyemeyiz dedi. İlk betam geçen hafta çarşamba 467 iki gün sonra (cuma)869 çıktı bide bugün verdik. Ne biliyim böyle küçük müçük ağzında bişeyler konustu dr moralimi bozdu çok şükür bi sıkıntım yok kanama aşırı ağrı vs ama içime kurt düşürdü . Özele gidiyorum bide. Siz ne zaman gördünüz keseyi bebeği kalp atışlarını? Normal mi yani bilmiyorum hiç iyi değilim

miniceycey 5 haftamın içindeyken gitmiştim keseyi gördü ama net 7+1 de gördü ve kalp atışını o zaman duydum canım

Canım endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum doktor kesesini görmüş maşallah🙏🏻👼🏼 5+5 deyken bebeğin görülmesi imkansız doktor sana kötü birşey söylememiş gönlünü rahat tut bebeğin kalp atışı ve bebek 6. Haftada görünür ve 8. Haftaya kadar normaldir bazılarında 9. Haftada bile anca görünüyor lütfen Morelini bozma 1 hafta daha bekle ve doktora idrara sıkışık bir şekilde git ..❤️🙏🏻

Bende 5+2 de gitmiştim sadece keseyi gördük sonra 6+2 de gittim bebeği de gördük.bence erken daha bebeği görmek için biraz daha beklemelisin

Cansucasalin teşekkür ederim bh güzel msj için 🌼🌸 Hemen yelkenleri suya indiriyorum biraz hassasım kimyasal gebelik yasadıgımdan dolayı sanırım . Dua ediyorum çok inş sağsalim kavusurum. Dua ederseniz çok mutlu olurum

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 7+2 deyim, tam 5 haftalık olduğu gün muayeneye gittim kese göründü ama bebeğimi göremedim.. içime kurt düştü dayanamadım bir hafta sonra sokağa çıkma yasağı gelmeden tekrar gittim henüz çok erken çok ama bakalım dedi doktorum.. ve minicikte olsa gördüm 🙈ben 6+3 te gördüm ve kalp atışı o zaman bile çok güçlü değildi yeni atmaya başlıyor dedi doktorum.. hiç olumsuz düşünme 8-9 haftaya kadar yolu var ☺️

miniceycey bende aynı durumu yaşadım eşimle korkmuştuk cok iyi bir doktorum vardi ama herseye hazırlıklı olmam için net konuşan biriydi ve bana düşük tehliken yada baska bir sağlık sıkıntın olsaydı ilac verirdim fakat bu durumu Rabbim bilir canı verecek olan Yaradandır kese gözüktü henüz bebeği görmedim bunun bir ilaci yok zamana bırakalım 2 hafta sonra gel dedi 6+5 de duyduk bazen 8 hafta ya kadar anca duyulurmuş ve böyle cok anne adayi varmis en az 6. Haftayı görmek lazim dedi simdi 12 haftalik oldu cok şükür seninkide böyle bir durumdur endişe etme derim hersey Rabbimin takdir-i

miniceycey beşinci hafta Doktorum burda bir kesecik var sanki dedi😅 korkma hiç normal yani 8 de kalp atışını dinledik

miniceycey normal kii hic üzülmeyin cok erken daha yeni o kese bnde gec grdüm. Gec döllenme oluyrmus. Sağlıklı gebeliğiniz olsun insallah

balliuzumum benimkide öyle ama biraz olumlu konuşmasını bekliyorum sanırım dr. Folik asiti kendim aldım kullanıyorum soylemedı bıle. Bugun sordum kullanabılırsın dedı. Bugun baktı ultrason jeli silecek pecete yok . Bu ilgisizlikte canımı sıktı. Hayır anlayışlı olmaya çalısıyorum ramazan oruç vs ama benimde ilk hamileliğim bende güzel bir davranıs bekliyorum. bebeğin kalp atışını duyana kadar umut vermiyor sanırım . Ama bunu strese sokmadan da yapabılır 🙄🙇‍♀️

miniceycey canım seni çok iyi anlıyorum merak etme bu endişelerinden Allah’ın izni ile kurtulacaksın dua et sabir dile her zaman ❤️🙏🏻 Allah hayırlı bir evlat nasip etsin kuzum böyle düşün hayırlı olsun inşAllah sağlıkla olsun 🧿 6. Haftaya girdiğin zaman hemen doktora gitme 6+5 ken falan git dediğim gibi idrara sıkısık bir sekılde git ama tamam mı ? 🥰🥰 hem 5 haftalık daha çok minik hemen göstermez kendini ferah ol doktorunu iyi seç bu arada hangi bölge de oturuyorsun istanbıldamısın ?

miniceycey görmemesi çok normal canım nokta gibi bi şey sağlıkla kucağına alırsın insallah pozitif ol

miniceycey ilk öğrendiğimde 4 hafta 5 günlüktü keseyi gördü haftaya gel dedi. 5 hafta 5 günlükken gittik kalp atışını duyduk. Ama herkesin bir olmuyor 7 haftaya kadar netleşir canını sıkma hiç

miniceycey biz de keseyi 5.hafta gördük. İçinde bebek yoktu. İki hafta sonra tekrar gel diyerek bizi yolladı. 2 hafta sonra 7.haftada gittim bebeği o zaman gördük 😊 kalp atısı 8.haftada net duyarız dedi. Ama ben yine de ne olur ne olmaz moralim bozulmasın diye 2 hafta sonra gittim 9.haftada hem bebek hem kalp sesi hemde kaşp atma görüntüsü 😊 hersey olması gerektiği gibiydi. Şimdi 23.haftalık olduk bile 😊 Endişe,stres yapmayın. Bi kaç hafta daha beklemekte fayda var Rabbim Gönlünüze göre versin ❤️🥰

miniceycey sıkıntı yapma görürsünüz bn 6+4 ken bebegide kalp atısınıda duydum ama cok yeni atmaya baslamıs dedi doktor cok kücük zaten sende görürsün insallah 😊😊😊🤰

miniceycey doktorunu değiştirmeni öneririm seni mutlu etmiyor strese sokuyorsa baska doktor dene canım benim seni okadar iyi anliyorum ki ilk hamilelik ilk heyecan belki özel olalım demiyoruz kaç tane hamile anneler görüyorlar ama ilgisiz davranan doktoru da hak etmiyoruz bu bnm 3.cu doktorum ilki dış gebelik dedi korkuttu devlete gitmiştik sonra özel bir doktora gittim ilgisizliğini begenmedim kese gözüküyor bebek yok bu doktorlara kalsam kürtaj olmam gerekirdi hatta neyse sorun bnde galiba diyodum hormonlar beni alıngan yapti falan sonra çok daha iyi bir doktorla tanışınca sorun bnde degil dedim ve simdi hersey yolunda iyi ki doktor değiştirdim dış gebelik dediklerine inanmadım iyiki..