Esila300920 Ddd bende düşünüyorum sinan hocaya gitmeyi. Memnun kaldınız mı? Kaçıncı haftada gitmiştiniz
EmiriinAnnesi Ddd İnternette ki numarasıylamı iletişime geçtiniz acaba sonu 1632 ola bn aradığımda eksik veya yanlış tuşlarınız diyo da
EmiriinAnnesi Handelina06 ya numarası ne peki İnternette lan noyu arıyorum böle numara yok iyo alla ala 🤔
Zeyneb51 EmiriinAnnesi Sincan başak tıp var cnm ben hemen evim orda normal konturol 60 ayrinliti renkli sadece 150 ve doktor çok ilgili bakiyo normla bile yarım saat bakiyo herşeyi tek tek anlatoyo
Busrakabaca Zeyneb51 gercektenmi çok iyiymiş bende hastane arayisindaydim orası pandemi oldumu acaba yoksa pandemidemi degil
Anonimmama EmiriinAnnesi ay o ne demekmiş doktor aşırı saçmalamıs detaylı ultrason taramalardan da önemli bi durum olursa ona göre önlem alınabilir.. bence gitmelisin özel de olsa
Ellosluk KubraSS- anladım canım belki bemimki acil bir durumdu ondan da kaynaklanıyor olabilir erken vermeleri
KubraSS- nazsimaova ben normal ultrason istiyorum ya renkli inşAllah haftaya gidicem yüzünü şeklini falan görmek için. 😇
cocukgelisimcianne_ EmiriinAnnesi Batıkent ilk umut tıp merkezi var ben daha bu hafta girdim 450tl ücreti doktorda çok iyi çok ilgili istersen bi ara
Zeyneb51 EmiriinAnnesi bilmem ben devamlı hastası deilim 2 ay oldu gideli cinsiyete. Gittim her aradimda var diyolar zaten oranın sürekli hastası olamiyon cnm ora doğum kabul etmiyo sadece muane var orda
Zeyneb51 EmiriinAnnesi evet ben bı arayım bakalım size haber ederim tekrar cnm ben şuan 18 im aradığımda 20 21 hafta arasına randevu vere biliriz demişlerdi
Zeyneb51 EmiriinAnnesi merhaba cnm ben biraz önce konuştum başak tıpla randevu alıp kabul ediyolar ayrıntılı renkliye istersen tekrar ara bı ama ücrete zam yapmışlar
Miniminikuss EmiriinAnnesi gülhiz karatas 380 tlye yaptrmıstm cokta memnun kaldık mutlaka yaptr kuzumm cok detaylı inceliyorlar