hilal_yener Uygulamaya göre son 30 gün kızlar doğumuma ama bana kalırsa daha erken gelcek gibime geliyor bıcırık sizin kaç gününüz kaldı nasıl gidiyor ben ağırlaştıkca ağırlaştım 😂
Greyy90 hilal_yener son 39 aynı şeyi bende düşünüyorum fazla durmaz gelir diyorum😂 sanırım sıkıldı içerde ki hareketleri de garipleşti kızımın🤣
Merve_kucuk hilal_yener Banada ilk zamanlar erken doğacak gününü beklemeyecek gibi geliyordu ama son 6 gün kaldı hiçbir belirti yok😄☺
Kardelenyigit Soonn 34 ve çok heyecanlıyımm 😍çatı ağrım çok oluyor hatta oralarımdan çıtlama sesi geliyor 😅iyice ağırlaştım ödem topladım uykusuzluk saymıyorum bile ama bunlara rağmen rahat geçiyor çok şükür 🥰
hilal_yener Kardelenyigit hiç ağrım olmuyor benimde sancım falanda yok çok anormal bi durum ya 😂 doğuramıcakmıyım yoksa diye düşünüyorum bendede var ah o ödem mahvetti beni sabahları kalktıgımda elim yüzüm ayaklarım hep şiş şiş ağrıyor ellerimm uykusuzluk diz boyu ben olayı çözdüm ama apış arama yastık koyunca rahat uyuyorum şükür 😂
Kardelenyigit hilal_yener ya ben 10 dk uyusam 3 saat uyumuş gibi oluyorum o derece 10 dkda derin uyuyorum o yüzden gece 3den sonra uyuyabiliyor sabahta 8de ayaktayım 😅😅
hilal_yener Greyy90 benimde hiç hareketli olmayan kızım hareketlendi şu sıralar 😂 sanki çıkar beni burdan der gibi 😂😂
Arminim Greyy90 sizinle aynıyız benimde son 39 gün kaldı nasipse normal dogum mu. Düşünüuprsunz acaba🙏
Greyy90 hilal_yener yok bacım bizimki resmen kabuğundan çıkmış gibi 30. Haftada başladı önceden minik kelebek diyordum kelebeklikten çıktı 🤣 canavar gibi oldu ağrıtıyorda artık 😶
Greyy90 Arminim evet canım normal doğum olcak inşallah doktorumda başından beri normal yapcam seni diyor inşallah da bir aksilik çıkmaz 🙄 sizin belli mi
Arminim Greyy90 allah selamet versin inşah benimde iki normal dogumum var bu üçüncüsü ama ilk olacak gibi heyecanlıym dogum stersi var☺
hilal_yener Merve_kucuk haahha deme öyle be 😂 benimde hiç ağrım falan yok sadece rahimde baskı hisseediyorum doğuramıcakmıyım acaba sen normal mi doğum düşünüyosun canım
hilal_yener Greyy90 hadi ya benimki çok naif hareketler yapıyor canımı acıtmıyor o kadar sakinki maşallah doğuncada öyle olur inşallah 😂
Merve_kucuk hilal_yener Evet normal düşünüyorum nasip olursa☺ Ama hiçbir belirti yok. Açılmam varmı yokmu bilmiyorum. En son 38 haftalıkken gitmiştim Nst de sancım falan çıkmadı doktorda 1 hafta sonra gel demişti. Şimdi 39+1 günlüğüm kayınvalidem gitme dedi sancın falan olursa gideriz dedi. Mecbur onların dedikleriyle hareket ediyorum😏 Eşim askerde olduğu için.
Greyy90 hilal_yener benimki de elli ayaklı birşey olacak onu anladım 😀 hunimi şimdiden takayım en iyisi
Mhulya011 hilal_yener hayır yaa bu gece biraz belde sızılanma oldu dedim sabaha gideriz doktora ama yok geçmiş yine
hilal_yener Deletesmom095 ay banada öyle geliyodu kızz geçmiyo diyodum 7. Aya girene kadar 7. Aydan sonrası kabus gibi geldi bana keşke girmeseydik dedim son aylar gerçekten çok zormuş ilk aylar hiçbirşey yok gerçi ben ilk aylarda hiç zorlanmadımda