FuatTataroglu [bilinmeyen] bende 17 eylulde evlendim adet tarihine gorede 20 eylul benm planima gorede 4 ekimde hamile kaldm 🙈🙈
Burcum FuatTataroglu hayırlısı olsun canım. Biz de cesaret edemeyip anca karar verdik çok şükür bekletmedi miniğimiz bizi😊
Ipekokanliya FuatTataroglu ben takma taraftarı değilim açıkçası. Benimde korkularım oluyo . Ayetel kursi okuyorum gün içinde yatmadan korktuğum zaman psikoljik olarak mı bilmiyorum ama benim kiler kesildi . Yine sizin biliceginiz iş
FuatTataroglu [bilinmeyen] evet hemen ama planli oldu bizimki biz yedi seni sonra evlendikte artk olsun dedik 🤣
FuatTataroglu Burcum cok sukur Rabbim hic birimize aratmadan vermis sonuna kadar gtmeyi nasip etsin hepimize insallah❤
FuatTataroglu [bilinmeyen] yok degil 🤣🤣🤣ya ben hic bi sosyal medya kullanmiyrm uye olamadm bi turlude esimin faceden baglandim 🤣ismim özden
Burcum FuatTataroglu bana erkek gibi geliyor ama sağlıklı olsun tek dileğim. Bazen kızım desiğim oluyo severken ama evde dişi kedim var ağız alışkanlığı o sanırım😅