Burcum [bilinmeyen] FuatTataroglu eskide arkadaşlarıyla çıkardı ben çok engelledim. Şimdi çıkmıyo o da. Zaten tğm arkadaşları da evlendi. Artık beraber bişeyler yapıyoruz. Ama ben tek çıkıyorum gündüz geziyorum. Çifte standart yaşıyorum yani😅
Burcum FuatTataroglu ben iş bulamadım bulsam çalışcam. Kpss çalışıyordum kursa yazıldım. Doğum sınava denk geldi. Şimdi evde çalışcam ders ama Allah bilir giremeyedebilirim sınava😕 yoksa atanmak çok istiyorum.
Burcum [bilinmeyen] akrebim ben dedim ya😅 ipler bende olcak rahat edemem yoksa. Kıyamam kız o da napsın ben üzülmeyeyim derdi istese yaptırmaz😅
Burcum FuatTataroglu yok tatlım mühendisim. Atama puanlarım düştü girmem hayrıma olacaktı ama sınav mayıstan temmuza alındı. Kısmet bakalım😊
FuatTataroglu [bilinmeyen] kizlar beni icin dua edin yatarken yarn bebisimin kalbi duyulsun bende kaciyorum kalkamcam yoksa sabah randevuda kaccak
Burcum FuatTataroglu [bilinmeyen] inşallah ikinizde benişlerinizin o pıt pıt kalbini dinleyin🙏🏻 Dualarım sizinle. İyi geceler ikinize de yarın haberlerinizi bekliyorum😊
FuatTataroglu iyi geceler kizlar sabah doktordan ckkinca yazarm hemen size insallah guzel haberlrmi yarn gorusurz kndnize ve bebislere iyi bakn 😘😍❤
FuatTataroglu [bilinmeyen] Burcum [bilinmeyen] kizlar biz geldik ben bebisimin kalbini duydum cok saglikliymisiz 9+2 gunlukmusuz biz 2.55 cnm olma boyumuzda ayaklarni bile oynatti ultrasynda❤❤
FuatTataroglu Aya gunaydin canm 🤗oludugum kadaryla 16. haftada bebegi hissetmemen normal gibi duruyo ilerleyen donemlerde hissediyolar bebegi diye biliyrm ❤
FuatTataroglu [bilinmeyen] normalde oglende kalkan insanm ben benm bu saatte kalkmam cok olaganustu bir hal🤣🤣bebisimi gormeye gtcmde uyuyamadm 🤗🤗
FuatTataroglu [bilinmeyen] bende kalbini duymaya gtcm insallah teyzesi cok heycanliyim❤❤ayy bu bebisler hep bizim ruyada
FuatTataroglu [bilinmeyen] gunaydn canm bende cok mutluyum 🤗🤗cok sukur cok rahatladm benmm bebek buyuk ciktiya canm hemen olmsta habermz yokms 🤣uc hafta sonra ikili taramamz var gosterrse cinsiyetine bakcaklar😍