Burcum Ben de bulantim gecsin istemiyorum. Hafif bulanti kalsin istiyorum yani bu yasadigim sekilde bebegimi hissedene kadar yasayabilirim sirf stres olmamak, endiselenmemek icin🙈
Burcum [bilinmeyen] tabi orasi da oyle ama kilo almaya baslayacagim. Yani simdiden yarim kilo aldım🙈 gerçi çok yemiyorum ama bazı geceler nutellalı ekmek yiyorum dayanamayip😊
Obiranne Burcum aynıyım bende yemeyeyim diyorum ama gece uykumdan uyanıyorum mide bulantısını hisseetmemek için sürekli birşeyler yama ihtiyacı hissediyorum sanki yersem gececek gibi ama yedikçe artıyor dedikleri gibi bebeğimi hissedene kadar bulantılara razıyım zaten gecen hafta dr biri tüm moralimi bozdu üstelik net olarak ancak 12. Haftada belli olacak birşey için tedavisi yok bilmem ne offf zorlu bir 4 haftam var önümde çok gerginim gitmez olaydım
Burcum [bilinmeyen] bu arada dikkat et canım. Bol bol ılık su, ıhlamur iç. Muhakkak c vitaminli meyveler sebzeler ye ki atlat gribi. İyice halsizleşirsin.
FuatTataroglu [bilinmeyen] artk eslerimizde katlancaklar bize yapcak bisey yok🤣sizin kac haftalik bebis
FuatTataroglu Burcum bendede cok fazla yemek yeme istegi var ozellikle aksamlari dayanamiyrm cok yiyorum sonrada siskinlik yasiyorum 😏 bendede tam tersi sabahlari cok bulanti oluyo
Burcum FuatTataroglu normali sanırım sabah bulantısı. Benim gebeliğimi öğrenmeden evvel de akşam bulantım oluyoru ama böyle istifra ettircek kadar değil. Koltuğa çakılıyorum uyuyorum hep. Hatta akşamlarınçok uyuduğum için şüphelenmiştim😊 hala daha uyuyorum. Yapacak bişey yok yedirecekse dikkat ede ede yiyeceğiz😊
Burcum [bilinmeyen] oyyy maşallah😊 ne güzel ya çok mutlu oluyorum gerçekten çevremde de böyle duyunca. Sanırım ben de gebeyim diye bu duygum kabardı😊😊
FuatTataroglu [bilinmeyen] bende sata gore bugun tam 9 dollenmeye gorede 7 yim artk hafta snu doktora sorucam hangisine uygun davraniym diye🤣🤣
FuatTataroglu Burcum benimde cumartesi zaman gecmiyo sanki kalbini duycazmi diye heycandan oluyorum on gun once sadece atimi gozuktu sesi duyulmadi smdi duyulcakmi diye cok heycanliyim❤
Burcum [bilinmeyen] FuatTataroglu ay ne güzel aynı günsünüz😊 bir de aynı gün doğum haberinizi alırsak ne güzel😊
Burcum FuatTataroglu duyulur şnşallah canım. Endişe etme. Bulantın falan da var gebeliğin sağlıklıdır. 😊
FuatTataroglu Burcum ayy evet be guzel olur bakalim bebislermzin cinsiyetleri nasl belli olck ilk kim gostercek🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] biz biraz erken oluyoruz sanirm uygulamaya gore bende kendimden kucuk gebeliklere yasadklarmdan yola cikarak yardim ediyrm🤣🤣
Burcum [bilinmeyen] keseyi gördük canım bu 2. Randevum😊 geötiğimiz cuma doğum günü süprizi yaptı mercimek tanem bana🙏🏻🌸
FuatTataroglu [bilinmeyen] ayy olurmu olur vala normal dogum olursa ayni gun bile dogurabiliriz🤣🤣hangi sehirdendin sen
FuatTataroglu Burcum gebeligimle ilgili cok sukur bi problem yasamadm ben insallah yasamam o yuzden korkmuyrm ya doktorun hatasi o dinletmedi gordugu halde yada bizim zeytin o zaman kucuktu🤣🤣