FuatTataroglu Neslihann hic korkmayn bende hayatmda ilk defa o sandalyeye oturdum ilk gebeligim ve gebe kalir kalmz idrar yollarmdan enfeksiyon kaptm dis gebelik dediler bos dediler cok acilar cektim inanki 😥😥
Neslihann FuatTataroglu geçmiş olsun inşallah sağlıklı olsun da bebiş o kadar acı çekmeye değer aslında sizin kaç haftalık
FuatTataroglu FuatTataroglu ama. cok sukur gecti dollenmeye gore 7 sata gore 9 haftaligim kesemde bebegimde gozuktu kalbininfe attgini gordum insallah bu hafta sonu duyarsam Allahtan baska bisey istemem🙏doktorlar ilk basta cok korkutuyplar goremeynce hemen dis gebelik yok bos gebelik diyolar insan kahroluyo ama bebislermz kucuk olunca kendini gostermiyolar
FuatTataroglu Neslihann aminn insallah🙏dollenmye gore 7 sata gore 9 haftaligim insallah bu hafta doktorda danisip kesinlestrcm haftami🤗
BsrArif [bilinmeyen] doğru söylüyor olabilirsin canım bazen güzel yiyorum dışarda iken ama dediğin gibi kendim yapınca zorla yiyorum
Burcum FuatTataroglu seninle çok konuda karşılaştık o sebeple hemencik tanırım😊 olur xanım açalık bi konu oradan konuşuruz😊 iyi geceler😊🧡
Burcum [bilinmeyen] Benim biraz kötü başladı canım ya. İlk kez bi öğürme yaşadım bu gün😊 Açılışı yaptım yani🙈 onun dışında uzanıyorum. Çamaşır atmam lazım makinaya kuruyanları kaldırmam lazım😕 sen nasılsın tatlım?
Sinemkurtkarakussk35 BsrArif ayy benimde öyle iştahım hiç yok herkes kızıyo zayıflmak için yapıyosun diye ama alakası yok ya 🙈
BsrArif Sinemkurtkarakussk35 evet çok moralim bozuk benımde hele kendi yaptıklarımı zorla yiyorum 😔Mideme birşey insin diye
FuatTataroglu [bilinmeyen] Burcum gunaydn kızlar ben daha yeni kalkabildim hala daha yatyrm bendede yine bir mgde bulantsi gecmesni bekliyorum
Burcum FuatTataroglu beyaz leblebi ya da tuzlu çubuk kraker at ağzına öyle kalk yataktan. Açlıktan o bulantılar.
FuatTataroglu Burcum attm canm esim cubuk yetstremiyo inanki gozum kapali yiyorum 🤗 kalkip duzgunce doyurmam lazm karnimi