• Beslenme
  • Hiç birsey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı 🤢

Merhaba 6 haftalık hamileyim ve bu konularda tecrübesiz bir anneyim hiç birsey yiyemiyorum canım hiç birsey istemiyor ve sürekli mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bayılacak gibi oluyorum neler yapmalıyım sizce ?

Bende ’de tansiyon düşüklüğü şeker düşüklüğü oluyor Bebeğe zarar verir diye korkuyorum

Valla canim ben ilk 3 ay baygin yattim diyebilirim mide bulantisi kusma kokulardan tiksinme tansiyon dusuklugu neler neler 4. Ayima giricem daha yeni yeni kahvaltida iki lokma yiyorum aksam yemegi yedigim dk basliyor kabuslarim 😢😢 5. Ayda gecer insallah sen cubuk krakerini leblebini yanindan ayirma ondan midenin bulantisini azda olsa onler ben oyle yaptim

Acemianne27 merhaba canım en zor anlar zaten ilk haftalar ben su içmekten bile tiksinmiştim hiç bir şey yiyemiyordum , yataktan kalkamıyordum, sürekli kusma istediği ve kusma 4 kilo verdim çoookkk zorlu günlerdi benim için şimdi 14+2 günlüğüz 🥰 yavaş yavaş geçiyor bulantılar ama şuan da sabahları oluyor ve kusuyorum hiç güzel bir şey değil ama her zaman kendimi çocuğum sağlıklı olsun da ben kusayım diyorum her güzelliğin zorlu da var diyorum motive ediyorum merak etme bu günler geçtiğin de ya da azaldığın da sende anlayacaksın şimdiden çoook geçmiş olsun inşallah sende hemen geçer ♥️

Acemianne27 haftamız ayni canim bende de durumlar oyle 4 kilo verdim surekli bulantım var kusmam yok ama mide agrisi cekiyorum yesıl eksı elma onerdiler iki gundur deniyorum iyi geldi sanki sende dene bi istersen belki iyi gelir