KevserS41 Kızlar sizdede oluyor mu geceleri uyurken inliyorum sürekli ve kendi inlememden korkup uyanıyorum çok rahatsız oluyorum hiç uyuyamıyorum eşimde öyle oda uyuyamıyor benim yüzümden sizdede oluyor mu gece inlemek uykuda
Cansu_ertem KevserS41 bende de oluyor o artık alıştık. Arkadaşım yeni Doğum yaptı onda da oluyormuş ama nedenini bilmiyorum
Betim KevserS41 😅ilk zamanlar bende de oluyordu kaç haftalıksın canım 😉ilk üç ay içerisinde kendi inleme sesime uyanıyordum sonra geçti canım
Mirosunannesiyim KevserS41 geçen bnde aynı postu açmıştim ağrım sizim olmadığı halde uykuda inleyip sesime uyanıyordum 🙈 ama son 3 gecedir inlemiyorum yada duymuyorum🤷♀️
KevserS41 Cansu_ertem tek ben değilim en azından 🙈🙈 yaa ilk defa başıma geliyo artık son aylardayım ondan mı acaba diyorum
KevserS41 Mirosunannesiyim duymuyosun bence canım bende kesildi sanıyorum ama uykuya dalınca biz duymuyoruz eşim sen öylesan diyo bana 😂
Zlhb KevserS41 ben geçen gün kendi sesime uyandım yatakta dönerken ıhh ıhh diye dönüyordum bir kerede eşim uyandırdı iyi misin noldu diye sanırım çok yorulunca oluyor hiç yaşamamıştım daha önce
Duyguaydin81 KevserS41 benim çok değil ama arada bir oluyor bu aralar sanki birine sesleniyormuşum yada bir ağrım varmış gibi ses çıkarıyorum oyüzden uyandığımda oluyor ama neden bilmem
Gul97 Benimde oluyor doğuma 2 ay kaldı gece sesime uyanıyorum resmen niye öyle oluyor anlamıyorum eşimde uyuyamıyor bence benden dolayı diye düşünüyorum 😂😅
Gul97 KevserS41 sonuçta can taşıyoruz kolay değil baba olmakta kolay değil 😂😂😂 herşeyin bedeli var sonuçta 🤷🏻♀️
KevserS41 Melike1 ben artık doğumdan sonrayı beklıyorum inşallah devam etmez bundan önce yoktu son aylarda başladı 🙈🤦♀️☺️