Bsarkzolu Merveduyg doktorunuza sorup bunlar için ilaçlar var canım eczaneden alıp içebilirsin bazen kuru kayısı incir vs çözüm olmuyor ki ıkınmskta zararlı benim doktorum hemoroid olma dedi oralac diye bi şurup gibi bir sey yazmıstı
Turtaliblog Merveduyg canım kesinlikle kayısı ye veya varsa erik suyu iç konserve falan yaptıysan. Ya da hiç olmadı ılık süt iç içine bir kaç damla doğal zeytinyağı damlat. Acil şifalar dilerim.
_vesileaksoy Merveduyg kayısı veya mısır ye tane mısır olandan . Dondurulmuş varsa haşlayıp ye iyi geliyor
CananAkdag Merveduyg Ikınmaa tabikide zararlı bu arada kabızlığın geçene kadar muz yeme yarın kurufasulye nohut yemeği falan ye
hafsa2020 aselarzum35 şırınga ile zeytin yağını içine mi sıkıyorsunuz poponun oğlumdada kabızlık sıkıntısı varda ne kadar miiktar sıkıyorsunz mesela zararı var mıdır
Ozlemkse Merveduyg dut püresi, günde 3 bardak süt ve incir zeytinyağında bekliyor oyle yiyosun birini dene hepsinin faydasını gördüm
Evita Merveduyg simdi görüyorum, kabizlik tekrar olursa yarim cay bardagi zeytinyagi icin, gercekten kisa sürede etkili oluyor. Üstüne ekmegi ve suyu hazir tutun tabi bogaz biraz yaniyor, boğulmayın. Daha önce hiç zeytinyağ içmediyseniz diye uyarıyorum:)
Minnaksever Merveduyg kuru kayısı bulundur daima evde günde 2 tane ye düzene sokuyor.ya da çok kurularadan varsa şekersiz hoşaf tavsiye ederim
Minnosummm Merveduyg magosit magmezyum hapını aç karna içiyorum o işe yarıyo aynı hapı kullanıyosanız bi deneyebilirsiniz