GoNCa Kubrayy 0.4 lük kullandım, coraspirinde kullandım, bilmiyorumki yetersiz mi geldi, yoksa başka bi durummu oluştu, daha öncekileriNi 8 ve 12 haftalık düşük yaparken, bunu 5 haftaya 2gün kala düşük yaptım
Mucizebebegim3 cnntylmz Patolojiden sadecegelismemis bebek materyali diye somuc gelecek keske gemetige gondermelerni isteseydn canim patolojiden hic bir sonuc cikmiyor 😌 Basin sagolsn allah yardm etsin kan pihtilasmasindan oluyor genelde🤦♀️
cnntylmz Mucizebebegim3 ben boyle olcagina bilemedim ki bugun ögrndim gün icindede kurtaj oldum bilseydim derdim doktoruma Rabbim tekrarlatmasin imsallah
Aylincftc cnntylmz Helal olsun canım ne demek 🙏🏻Rabbim tez şifanı versin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🌸
bufemu Aylincftc merhaba canım başka test yaptırdın mı benimde öyle ilki kalbi kurdu şimdi yine hamileyim yine leke geliyor korkuyorum bişey olacak diye hangi testler yapılmalı düşük olursa eğer
Aylincftc bufemu Geçmiş olsun canım yerleşme kanamasıdır belki endişe etme dr unu mutlaka bilgilendir, biz genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdık araştırma hastanesinde genetik bölümünde,bazen dr lar tüplerin durumunu görmek için rahim filmi de istiyor ama ben istememiştim.
bufemu Aylincftc doktorumun haberi var progestan hap verdi işte sağlıklıysa tutunur dedi ayrıyetten. Oğlum daha var 4 yaşında onda hiçbir sıkıntı olmamıştı bu ikisi sıkıntılı geçiyor 😕
Busimss cnntylmz kan pıhtılasması olabilir. Bende yaşadım 12.hafta da genetik test yaptırdık eşimle beraber bebeğimizi de incelemeye gönderdik. Genetiklerimzi de bir sorun cıkmadı. Bebeğimiz de gayet sağlıklıymış ama nasip olmadı. Doktorum yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanacağız demişti. Gebeliğimin başından beri hergün göbeğimden kendim yapıyorum. Allah’ıma şükür 29.haftadayız.
Kubrayy GoNCa GoNCa belki yetersiz geldi ,ben başta 0,4 lük kullanıyordum sonra bir test yaptı doktor dozu yükseltti. İnşallah Sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Eğer problem kromozom kaynaklıysa tüp bebekle kaliteli embriyo seçimi sizin için daha iyi olabilir.
Yagmurahmet16 Gecmis olsun canim Allahim sabir versin tez zamanda yerini doldursun 🙏merak ettiğimden soruyorum kalbi durdugunda hic bir belirti hissetmediniz mi mesela dusukte kanama oluyor onda hamilelik asrrmeleri hala devam mi ediyor
GoNCa Kubrayy belkide haklı olabilirsin, tekrar genetiğe gitmem gerek, kromozom bozukluğuysa eğer senin dediğin gibiyse tüp bebekle ozaman tutunurmu
BegummKaya27 Aylincftc aynı durumu bende yaşadım. 2 kürtajdan sonra 3. hamileliğim 4+2 . Tüm testler yapıldı genetik kan pıhtı testi ama bi sorun çıkmadı. Yine aynı şeyleri yaşama korkusu oluyor tabi ki ister istemez. Rabbim hakkımıza hayırlısını versin
mmylmz cnntylmz genetiğe göndereydiniz keşke patolıjo detaylı ınceleme yapmaz. kalp durması ıcın normal bir hafta degıl. cok gecmış olsun. ılkse bu bırsey demek doğru değil ama bırden fazla ıse kayıp tıbvo genetiğe başvurup test yaptırmalısınız kendınıze eşinize
Kubrayy GoNCa tabi ben uzman değilim ama kalp durması bunu düşündürüyor eğer düşük yapsaydın rahimle ilgili bi problemden olabilirdi. Tüp bebekle eğer başka sıkıntın yoksa ve eğer sorun kromozom anomaliyse bence şans daha yüksek ,çünkü kolay hamile kalıyosun anladığım kadarıyla ..
Esra70 cnntylmz çok geçmiş olsun canım benimde yaklaşık 1 ay önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu maalesef patolojide bişey çıkmıyor doktorum bana 2 ay beklememi vücudumun kendini revize etmesini söyledi bu arada da gereken testleri yapalım dedi. İnsallah tekrar yaşamayız 🤲🏻🤲🏻