Nadis_cvk Sdtsdmr canım ilaç kullanıyorsan eğer onun yan etkisi olabilir bende öyle olmuştu kullandığın bir ilaç varsa eğer 2 gün yutma bi dene bak hala ağrıyor mu
Semcey Sdtsdmr Benim de 2 gün hep ağrıdı doktora gittim kansızlık var dedi demir ilacı verdi canım rahatladım ondan sonra sen de bi doktora görün
Valsss Sdtsdmr benimde sag tarafima vuruyodu gozumu acamiyodum resmen nane yagi ferahlatiyodu biraz deneyin isterseniz isikta da durmayin cok
AkdAkd Sdtsdmr benim ilk zamanlar çok ağrıyodu dr parol vermişti ama hiç fayda etmiyodu.. Allah yardımcın olsun dr una bi danış, naneli kremler falan var onlarla masaj yap, buz koy, duş falan bazen iyi geliyor..
Ahmetasaf07 Sdtsdmr canım soguk kompres yap. Bende çok kötü olmuştum 25-32 hafta arasında ama şimdi iyiyim. Birden saplanır sanki beynimin içi oyuluyor gibi olurdu. Hep agrıyla uyanırdım. Ama hormonal ve hamile olduğun için nöroloji de pek kuvvetli ilaç vermez. Az dozajlı ilaç iç der ve çok normal kabul edilir. Biraz daha sabret ama içim rahat etsin gözükeyim doktora dersen sen bilirsin 🌸
Kardelen92 Sdtsdmr 27 haftam progestan kullanıyorum onla ilgili olabilirmi diye düşünürüm bide şu az tuketiyorum
Sdtsdmr Kardelen92 ben su da çok tüketiyorum norolojiye gittim mr cekelim zararı yok dedi napcam bilmiyorum
Sdtsdmr Nadis_cvk kan ilacı vitamin ilacı kullanıyorm sadece canım bi de arada d vitamini başka yok..Sana hangi ilaç yapmıştı
Kardelen92 Sdtsdmr benim erken doğum riski için progestan var onu kullanıyorum zaten ondan sonra başladı agrim
Sdtsdmr Ahmetasaf07 ay aynısı su an bende de her sabah zonklamayla uyanıyorum parol da gecirmiyor :( inşallah bnm de gecer dayanamıyorum artık
Selin3561 Ahmetasaf07 canım bende 25 haftayım şuan arada beynim tepeden zonkluyor gıbı oluyor Bır ara gecıyor sonra yeniden baslıyor
Selin3561 Sdtsdmr hiç telaş yapma canım nöroloji bırsey vermez ılac olarak hamılelık ten oluyor benımde tepem uyusuyor boyle gözlerim bıle bulanıyor bazen
Nadis_cvk Selin3561 evet ben yazan yan etkilerini yaşadım işte aynı zamanda kabızlık vs sonra doktorum ilacı değiştirdi