canım öncelikle çok geçmiş olsun, yaşadığın durumun aynısını ben de 16. haftamda yaşadım 12. haftada ikili testlerimiz vs her şey normaldi o bir ayda ben ağır bir viral enfeksiyon geçirmiştim 16. haftada güle oynaya cinsiyet öğrenmek için gittiğimiz doktor bebeğin her yeri ödem, karın içi asit dolu, cilt kalınlığı çok fazla alınması lazım ya karnında ya da doğduğunda ölecek zaten dedi. Ağlaya ağlaya kendimizi hazırladık ondan vazgeçmiştik nerdeyse,sonra bi profesöre göründük adam hayır bebeğin tüm organları sağlıklı şu an böyle bi karar veremeyiz süreç izleyeceğiz dedi. Genetik mi enfeksiyondan kaynaklı mı öğrenmemiz lazım eğer genetik değilse şansı yüksek gerileyen ve çok sağlıklı doğan bebekler var dedi. Ambiyosentez yaptırdım be her şey normal çıktı genetik değildi. 2 hafta sonrasına randevu verdi ve mucize gibi bişey oldu yüzde doksan tüm ödem gitmişti. Bir dahaki kontrolde ise hepsi gitmişti. Şükrettim o profesörle karşılaştığıma. Şu an 36. haftadayız sayılı günler kaldı bebeğimle kavuşmamıza. Ultrasonda şu an her şey yolunda ama Tabiki allah bilir umarım sağlıklı doğar anne karnındaki bebek sihirli bi kutunun içinde gibi. Senin için de dua edeceğim, önerim siz de biraz süreç izleyin acele karar vermeyin. Allahım öyle mucizeler yaratıyor ki, insan sadece onu yaşayarak anlıyor…